EBR Black Lightning-naar-Debuut op Long Beach IMS

0
62

Zoals we hadden verwacht na het blootleggen van merk vijlsel, eerder deze maand, Erik Buell Racing debuteert een nieuw model, genaamd de Zwarte Bliksem op de Long Beach International Motorcycle Show. Op basis van de EBR 1190SX, de Zwarte Bliksem biedt meer rechtop ergonomie en een hoger koppel levering voor stedelijke rijden.

Visueel, de Zwarte Bliksem ziet eruit als een donkere, blacked-out versie van de 1190SX. De motor is dezelfde 1190cc V-Twin, het claimen van 185 pk, maar EBR herziene het aanpassen aan meer praktische koppel voor straat gebruik.

De hoogte van het zadel en footpegs zijn lager dan op de 1190SX terwijl het stuur hoger, het creƫren van een iets meer rechtop zitpositie. EBR zegt het aanbod zal tevens een optionele comfort-stoel.

“Wanneer u een combinatie van de vorstelijke zit met intense versnelling, heb je het ultieme rondom de superbike,” zegt Erik Buell. “Het opvallende uiterlijk en de prestaties voor de stedelijke renners, en toch is het comfortabel voor een lange dag fietsen of sport touring.”.

De Zwarte Bliksem is de eerste motorfiets aangekondigd sinds EBR werd overgenomen door Liquide Activa Partners LLC, en de nieuwe eigenaren zeggen dat er meer op de weg met inbegrip van een nieuwe sub-$10,000 platform voor 2018.

“Met dit nieuwe model, een verbeterde kapitaalstructuur, en nog meer modellen in ontwikkeling, het is een spannende tijd aan EBR Motorfietsen,” zegt Bill Melvin, EBR ‘ s chief financial officer.

EBR zal de 1190 Zwarte Bliksem op Nov. 18 aan het Lange Strand met een Facebook Live – presentatie streaming op 4 uur PST.