Hyundai avslöjar Vm-special edition

0
37

7 maj, 2014

Hyundai i30 och ix35 få mer utrustning för mindre pengar tack vare fotbolls-Vm 2014

Hyundai ix35 och Hyundai i30-modeller kommer att finnas tillgängliga som Går! special editions för att fira Vm 2014 och Hyundai ‘ s status som en officiell partner till sommarens tävling.

Ix35, hyundais crossover-SUV-modell kommer att erbjudas i två olika special edition trim som heter Go! och Gå! SE, som både kommer att ha en 1,7-liters diesel motor -, sex-växlad manuell växellåda och framhjulsdrift.

Go! modellen kommer att få mer än £1 500 av utrustning jämfört med standard ix35 SE specifikation på vilka det grundas, för endast £650 mer på £20,750. Detta kit innehåller 18-tums legering hjul, ett panorama taklucka och tonade rutor.

Go! SE specialutgåva av ix35 är baserat på ännu mer exklusiva standard Premium Panorama trim, med tillsats av kit som en uppvärmd ratt, främre parkering sensorer och ett däcktryck system för varning. Denna bil är faktiskt £650 mindre än den vanliga modellen på vilken den är baserad på £23 000 man, trots £850 värde av extra utrustning.

I30 kombi kommer också att erbjudas i två specialutgåvor och båda kommer att komma som fem-dörrars versioner.

I30 Gå! SE och i30 Gå! SE Panorama utgåvor kan fås med antingen en 1,4-liters bensin eller 1,6-liters dieselmotor, med en mer kraftfull 1,6-liters bensinmotor också tillgängliga för Go! SE Panorama modell.

Vm-utgåvor av i30 både få elektrisk fällbara svart högblank dörr speglar med LED-indikatorer, tonade rutor och LED-bakljus. Go! SE Panorama edition har 17-tums legering hjul, med de billigare Gå! SE få något mindre versioner. Go! SE Panorama edition har också ett panoramatak.

Priser för i30 Gå! SE starta på 16 000 pund, med större fälgar och panorama tak att stöta priset på Språng! SE Panorama upp till £17,300.

För recensioner av både ix30 och ix35, chef över till Carbuyer är Hyundai sida.