Land Rover Freelander Metropol visade

0
35

14 maj, 2014

Land Rover meddelar förändringar till Freelander utbud inför den nya modellen för lanseringen av

Med en ny Land Rover Freelander på vägen, fast hoppas att hålla oss intresserade av den nuvarande, med lanseringen av Land Rover Freelander 2 Metropol. Det blir en lång lista av standard-kit, men är billigare än den nuvarande top-of-the-range modell, och är bara en av ett antal förändringar i utbudet som träder i kraft från och med juni.

Land Rover Freelander Metropol använder redan generöst utrustade Land Rover Freelander HSE Lux som bas och tillägger att det med el-framsäten, en Windsor läder interiör, pekskärm sat-nav, en kraftfull 825W Meridian stereo, panorama soltak, uppvärmd ratt, lyx mats matta och glänsande svart interiör.

Utanför, flaggskeppet status är säker tack vare en unik 19-tums lättmetallfälgar Xenon-strålkastare, backkamera, och premium metallic-lack. Det betyder mycket Metropolis kommer att sälja för £35,995, men det är ungefär 2 000 pund mindre än den nuvarande HSE Lux.

Om du inte har råd top-of-the-range modell oroa dig inte, det företag som har gett liknande behandling till den mindre versionen, så att både GS och XS har ersatts av bättre specced modeller kallade SE-och SE-Tech

SE-bolaget är nu det billigaste sättet att få nycklarna till en ny Freelander, men du skulle inte veta det från att titta på spec lista. Lägger till den gamla GS utrustning (uppvärmda säten, klimatkontroll, Bluetooth, bakre sensorer parkering och power-folding door speglar) med en uppvärmd vindruta, dimljus fram, armstöd fram och bak, 18-tums lättmetallfälgar och färgen matchade stötfångare och trösklar.

SE Tech, samtidigt ersätter XS och får en 380W Meridian audio system, sat-nav, automatiska strålkastare och vindrutetorkare, plus 19-tums lättmetallfälgar.

Som med Freelander Metropol, nya modeller representerar anständigt besparingar över den gamla bilar och kostar från £27,765, för SE TD4 manuell, till £32,270 för SE-Tech SD4 automatiskt.

Andra förändringar pencilled i juni har TD4 dieselmotor görs tillgängligt som en handbok i att SE och SE Tech, medan SD4 diesel kommer att erbjudas som en automatisk med någon trimma nivå.

Läs vår nyhet för all info på Freelander är ersättare – Land Rover Discovery Sport – eller för recensioner av alla av bolagets nuvarande utbud, besök Carbuyer Land Rover recensioner sida.