Ledsen, Sergio – Google Har Inga Planer på att Expandera

0
25

FCA - Auburn Hills

Det ser ut som fling mellan Google och Fiat-Chrysler Bilar kommer att hamna i en kort affär.

Trots att samarbeta med KONKURRENSVERKET för att testa autonoma teknik en flotta av Chrysler Pacifica Hybrider, tech jätten säger att det inte har några planer på att ta det vidare med biltillverkaren, enligt Reuters.

Verkligen, det inte betyder någonting, att Google vill att andra företag ska veta. Bara två självgående Pacificas förbi i natt.

“Detta är bara KONKURRENSVERKET och Google att bygga 100 bilar tillsammans,” sade John Krafcik, Googles självstyrande bil verkställande direktör, sade i går.

Partnerskapet var en stor poäng för KONKURRENSVERKET VD Sergio Marchionne, som söker en teknisk partner för en längre tid innan Google kom. Nu har Google hävdar att det inte finns planer på att bygga en självgående bil med KONKURRENSVERKET, kommer inte heller att dela teknik med biltillverkaren.

100 autonoma Pacificas genomgår tester? De visas inte i någons uppfart när studien är klar.

I sina försök att föra autonoma teknik för att på vägar överallt, Google är fortfarande på jakt efter en partner, Krafcik sagt.

“Vi har ett ansvar för att få ut det så snart vi kan, och riktigt så fort som vi har uppgifter som säger att vi är bättre än det nuvarande systemet med bristfälliga mänskliga förare,” Krafcik Reuters.

Nyheten kunde komma som ett slag för Marchionne, som nyligen spekulerade i samarbete med Google kan vara den “första fasen” i deras relation. Fast han sa att han skulle vara villig att hålla med tech företag, Marchionne upptagits till de som vill hålla sina alternativ öppna.