Mercedes B-Klasse vs rivalen

0
33

Mercedes B-Class vs rivals

Alle nieuwe Mercedes B-Klasse is het richten van de beste compacte Mpv. We testen het tegen twee top koopt

Voor de modieuze familie over de stad, is er geen beter vervoer dan is een compacte MPV. Met hun mix van ruime hutten en een nette afmetingen buitenkant, deze auto ‘ s zijn zo comfortabel op de school uitvoeren als ze op de snelweg of geparkeerd in de voorkant van het kantoor.

De laatste aanwinst is de nieuwe Mercedes B-Klasse. Zijn voorganger had moeite om indruk te maken met kopers, maar de nieuwkomer is ingesteld om dat te veranderen. Het beschikt over krachtige vormgeving, een scala van nieuwe, efficiënte motoren en een nog cabine ruimer dan voorheen, dus het zou leuk zijn om te rijden en goedkoper uit te voeren. De entry-level model begint bij £21,290, maar we zijn het testen van het bereik-topping £24,710 B200 CDI Sport versie hier.

Tegen de Merc zijn twee van de klasse leiders. De Ford C-MAX mixen rijplezier met scherpe blikken en een ruim interieur, terwijl de verstandige VW Golf Plus, biedt betrouwbaarheid, veelzijdigheid en een badge die bijna wedijveren met de Mercedes voor de auto-park prestige.

Uitspraak

Dus, heeft de tweede generatie Mercedes B-Klasse heeft genoeg gedaan te schudden uit de slechte reputatie van zijn voorganger? Nou, het is zeker meer stijlvol dan voorheen, plus het is zeer goed uitgerust en goedkoper uit te voeren.

Maar ondanks deze positieve punten, de B-Klasse eindigt laatste in deze test. Zelfs het nemen van de premium image rekening, de Mercedes is duur. En in de Sport spec, de besturing is gebrekkig en de rit is te stevig. Maar het is een gebrek aan veelzijdigheid, dat doet pijn de B-Klasse van de kansen van de meeste – de praktische Easy-Vario-Plus achterste bank moet echt worden standaard meegeleverd.

Dat laat de Volkswagen en Ford vechten voor de overwinning. De Golf Plus is ruim, zeer praktisch en goed te rijden, maar is in de steek gelaten door haar saaie vormgeving en het ontbreken van standaard apparatuur.

Dus de Ford C-MAX neemt de buit. Met zijn ruime, goed doordachte cabine, mousserende chassis en onderscheidend design, het is allemaal familie auto die u ooit nodig zult hebben. Echter, met de Golf Plus, raden wij gaan voor de goedkopere en groenere versie van de handleiding.

Winnaar
Ford C-Max ★★★★

Hier is het bewijs dat een praktische auto niet saai hoeft te zijn. Hoewel het niet precies snel, de C-Max is krachtig vormgegeven en zijn veelzijdige cabine laat echte aandacht voor detail. De Ford is ook erg leuk om te rijden, maar het is de meest soepele rit hier, in combinatie met een indrukwekkend raffinement. Een zeer voordelige prijs is de laatste troef in.

2e
VW Golf Plus ★★★★

Kijken voorbij de Volkswagen alledaagse styling en u zult ontdekken een uiterst praktisch en geschikt familie tuin te leiden. De cabine is robuust en doordacht, terwijl de verschuifbare achterbank voegt veelzijdigheid. Pittige prestaties en lage operationele kosten verder plus-punten.

3e
Mercedes B-Klasse ★★★

Als u wilt een compacte MPV met een afbeelding, dat is een stuk boven de mainstream, kijk dan niet verder dan de B-Klasse. Sterke wederverkoop waarden moeten helpen houden het deksel op de afschrijving, maar de rij-ervaring is gebrekkig in Sport-trim. De goedkopere SE een betere inzet voor de meeste.

SHARE
Previous articleEther BMW
Next articleVW Kever vs rivalen