Nya Kia Carens retad

0
23

Teaser skisser av nya Kia Carens har släppts inför den MPVs debut på bilsalongen i Paris

Teaser skisser av nya Kia Carens kompakt-MPV har släppts, före sin debut på Paris Motor Show i September.

Den uppdaterade Carens kommer att slopa den nuvarande modellen är van-liknande proportioner och få ett nytt utseende, vilket gör att den uppdaterad med Kia: s nuvarande formspråk. Det tar sin inspiration från den eleganta Venga mini-MPV och populära Cee ‘ d kombi, med en mycket snyggare kropp och mer imponerande front end.

Sägs ha varit tänkt kring temat ‘dynamic space”, det nya Clio kommer att upprätthålla funktionen av en kompakt MPV, medan blandning bedrägligt slående utseende.

Specifikationer och priser kommer att meddelas närmare lansering, men med nuvarande bilar som börjar på bara £14,705, den nya Carens är inställd på att vara en hel affär. Speciellt när du faktor i Kia: s sju år, 100, 000-mil garanti.