Peugeot RCZ Röda Kol visade

0
27

8 maj, 2014

Limited edition Peugeot RCZ Röda Kol får massor av extra utrustning som standard

Peugeot RCZ är nu finns att köpa i begränsad upplaga-Red Kol specifikation, lägga exklusiv styling funktioner för att hjälpa den att stå ut från resten av sortimentet. Endast 300 av dessa limited edition-modeller finns tillgängliga, med priser som börjar på £26,000.

Baserat på nybörjar Peugeot RCZ Sport specifikation, är den Röda Carbon edition får Peugeots Vision styling pack som standard. Detta erbjuder kunder val av två metalliska målar kropp – Marockanska Röd eller Nera Svart, samt lägga till xenon-strålkastare och 19-tums lättmetallfälgar.

I tillägg till Vision styling pack, Svart styling pack ger matt svart valv tak, en svart grill och dörren spegel täcker – och ingår som en del av den standard pris.

Huvudet inne i bilen och du kommer att hitta en liknande exklusiv behandling hela, med instrumentpanel, ratt, växelspak och svart läder sportstolar alla blir röda sömmar för en sportig känsla.

Peugeot RCZ Röda Carbon edition innehåller också massor av hi-tech-prylar för att gå med generösa lista av kosmetiska förändringar. Varje bil får ett sat-nav, CD-spelare, USB-ingång och Bluetooth-anslutning.

Ett urval av bensin eller diesel motorer. Om du är ute efter den bästa bränsleekonomin, vi skulle rekommendera 2,0-liters dieselmotor, som släpper ut 135 g CO2/km och kan göra upp 54,3 mpg. Dessa siffror är liknande till de mest effektiva motorn från den snart-till-vara-ersättas Audi TT – även om vi räknar med den nya Audi TT att vara ännu mer effektivt, med bränsle ekonomi mer än 67mpg.

Liksom diesel, det är också ett urval av två 1,6-liters bensinmotorer. Top-of-the-range 200hk är snabbare, men mindre ekonomiskt som ett resultat, återvänder 42.1 mpg och avger 155 g/km CO2. Det är en hög premie att betala, med tanke på modeller med 2,0-liters dieselmotor har ett billigare pris.

Den begränsade upplagan Peugeot RCZ Röda Kol finns att köpa nu kostar från £26,000 för 156hk bensinmotor. Diesel-modellen börjar på £27,850, medan rad-toppning 200hk bensin kostar £28,400.

För fler recensioner av bilar i den aktuella Peugeot line-up, besök Carbuyer hängivna Peugeot recensioner sida.