Renault Fluence Z. E. vs Nissan Leaf

0
58

Renault Fluence Z.E. vs Nissan Leaf

Nieuwe Renault Fluence Z. E. voldoet aan de Nissan Leaf in eerste elektrische auto head-to-head

Als u een groen geweten, of zijn gewoon moe van wegschietende brandstof prijzen, is er een alternatief. Vorig jaar onthulde Nissan de volledig elektrische Leaf auto voor het gezin en nu is het een rivaal in de vorm van zusterbedrijf Renault Fluence Z. E.

Hoewel deze fabrikanten hebben nauwe banden, de Fluence is niet een eenvoudige Blad kloon. Eerder dan het krijgen van een platform, het is in feite gebaseerd op de Mégane sedan onderbouwing, en de elektrische motor levert niet zo veel macht als de Nissan. Maar als je denkt dat zet de Renault op een nadeel, niet het af te schrijven gewoon nog niet, want het is goedkoper dan de futuristische neef.

U least de batterijen op te laden voor een extra maandelijkse kosten, maar zelfs wanneer dit in aanmerking wordt genomen, de Fluence is nog altijd minder duur. Het komt in twee uitrustingsniveaus en we ontpit de top-of-the-range Dynamique tegen het Blad. De Renault kosten £18,395 met inbegrip van de Regering 5.000 pond subsidie, maar zal het bewijzen dat de investering waard?

Uitspraak

Dit is een historisch moment voor Auto Express, want het is de eerste keer dat we ontpitte een paar van elektrische auto ‘ s tegen elkaar. Critici zullen beweren dat onze kanshebbers zijn te duur, dat elektriciteit niet groener is dan benzine of diesel, of dat hun beperkte aanbod maakt hen niet relevant, maar ze hebben een plaats in het verenigd koninkrijk.

Als middel van het snijden van de vervuiling in onze steden en snijden van de energiefactuur, de Fluence Z. E. en Blad moet worden toegejuicht, ze zijn de eerste in hun soort. Beide leggen de nadruk op eenvoud, het gebruiksgemak en het comfort van de plaats van behandeling, de prestatie en plezier, dus kiezen tussen hen niet naar beneden komen om hoe ze rijden. De Nissan is sneller dan de Renault, maar dat is niet genoeg voor de overwinning.

Wat hen onderscheidt is de manier waarop zij legerden zich – en dit is waar we denken dat het Blad het voordeel heeft. Het back-up van zijn hogere prijs met een avontuurlijk ontwerp en meer verleidelijke eigendom propositie.In contrast, de Renault ziet er gedateerd uit en voelt alsof het is gebouwd naar een prijs.

De goedkopere Fluence Z. E. een beroep op het bedrijfsleven, waar elke cent moet worden verantwoord, het is goedkoper alleen in jaar één tot drie en we denken dat de veeleisende particulier en bedrijf auto kopers hebben liever een Blad aangesloten aan het andere einde van de laadkabel.

Winnaar
Nissan Leaf ★★★

De oorspronkelijke al-elektrische familie luik is nog steeds de beste. Kost £25,990 (met inbegrip van de Regering 5.000 pond subsidie), het Blad is zeker niet goedkoop, maar die prijs heeft betrekking op de accu ‘ s en krijgt u een auto die echt voldoet aan de belofte van de hi-tech onderbouwing. Als je wilt voelen als je het rijden de toekomst elke dag, de Nissan blijft de stand-out keuze.

2e
Renault Fluence Z. E. ★★

Op papier, de Renault heeft veel te bieden, maar de Fluence Z. E. is degelijk geslagen hier. De run-of-the-mill Megane cabine potten met de hi-tech aandrijving onder de motorkap, en de batterij neemt veel kofferruimte. We denken dat het Blad maakt een veel betere poging tot het beantwoorden van de elektrische auto vraag voor nu.

SHARE
Previous articleToyota Prius Plug-in
Next articleMazda 3 2.0d