2017 Mazda CX-9 Verdient IIHS Top Safety Pick+ Award

0
30

De 2017 Mazda CX-9 is nu een van de veiligste auto ‘ s die je kunt kopen.

Ontworpen voor de 2016 model jaar, de IIHS Top Safety Pick – + – prijs is alleen van toepassing op voertuigen gebouwd na November 2016. De veiligheid van de luchtvaart zei Mazda gewijzigd bij de implementatie patroon van de gordijnairbags voor het verbeteren van bescherming aan de voorzijde en aan de zijkant loopt vast, het verbeteren van de resultaten van de botsbestendigheid van de tests. De middelgrote SUV verdiende goede ratings op alle botsbestendigheid tests, heeft een superieur-rated frontale botsing systeem van de preventie en aanvaardbaar beoordeelde koplampen.

ZIE OOK: 2017 Mazda CX-9 Voegt Nieuwe Standaard Functies Zonder het Verhogen van de Prijs

IIHS deed er rekening mee dat voor het huidige model, de meest recente CX-9 beoordeeld was de 2015-model. Vervolgens is het voertuig ontvangen kijkcijfers voor bescherming in kleine overlap voorkant loopt vast, als de structuur werd ernstig in het gedrang komt en de zij-airbags niet implementeren. De eerdere modellen hadden ook slecht op het dak testen van de sterkte en voor hoofdsteunen. In deze test, alleen verdiend marginale kijkcijfers.

In IIHS tests op 12 km / u en 25 km / u, de Mazda CX-9 is optioneel een frontale botsing preventie systeem hielp het voertuig te vermy. Het systeem bevat Forward Collision Warning dat voldoet aan de National Highway Traffic Safety Administration normen. De superior-rated crash preventie systeem komt op de CX-9 is de Grand Touring en Handtekening van de bekleding, die ook zijn uitgerust met de CX-9 is best beschikbare koplampen die zijn beoordeeld als aanvaardbaar. Andere varianten komen met marginale-rated koplampen.

Bespreek dit verhaal op onze Mazda Forum