Bent u klaar voor de winter?

0
38

Are you prepared for winter

Of het geeft uw auto een keer over of het dragen van extra leveringen, wij willen weten of u klaar bent voor het rijden in de winter

Met de nachten tekening in en het weer draaien, wij willen weten of u klaar bent voor het rijden in de winter. Vul onze enquête in te vertel ons over je ervaringen en voorbereidingen voor het rijden in een slechtere weersomstandigheden.

• Klik hier om onze winter rijden enquête

Wij willen weten of u beginnen te dragen extra items. Dingen zoals acculaders, een fakkel en zelfs extra kleding of eten en drinken kan nuttig zijn.

Maar het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw auto klaar is voor de verslechtering van de omstandigheden. Het controleren van de bloeddruk en de profieldiepte van uw banden is van vitaal belang, terwijl ervoor te zorgen dat alle van de juiste vloeistoffen worden bijgevuld is ook belangrijk. Maar heb je moeite met dit alles? We willen weten.

En met de toegenomen populariteit van winterbanden, heeft u overgestapt? Laat het ons weten dit alles in onze korte enquête hier.