Bijgewerkt Citroen C1

0
37

Citroen C1

Bijgewerkt Citroen C1 krijgt een frisse styling, meer uitrusting en de CO2-uitstoot van 99g/km voor de eerste keer

De Citroen C1 city car is vernieuwd in een poging om gelijke tred te houden met de nieuwe VW up!. Vernieuwd front-end styling, mechanische aanpassingen en een schonere drie-cilinder motor zijn al toegevoegd.

De C1 houdt het dezelfde drie-cilinder 68bhp 1.0-liter motor die hij deelt met zijn zus auto ‘ s van de Peugeot 107 en de Toyota Aygo, maar dankzij een aantal kleine aanpassingen is het nu zendt een belasting-busting 99g/km CO2 en geeft 65.7 mpg wanneer deze is uitgerust met de vijf-versnellingsbak.

Een EGS automatisch is ook beschikbaar, uitgerust met een wiel gemonteerd paddle shifters voor de eerste keer, maar dat daalt het brandstofverbruik en de uitstoot van 62,8 naar mpg en 104g/km respectievelijk. Citroën claimt herziene stuurbekrachtiging instellingen en opnieuw gekalibreerd schorsing vergroten van flexibiliteit en wendbaarheid en rijcomfort, ook.

Een kleinere dubbele chevron badge zit nu op de motorkap, terwijl de voorbumper is volledig opnieuw ontworpen naar het huis van verticale LED running lights – een handtekening al gezien op de DS3 en de C4 Aircross – en een paar van de lichten van de mist.

Botticelli Blauw, een kleur die al aangeboden op de C3 en DS3, is toegevoegd aan de verf keuzes, en een chromen strip is toegevoegd aan de grille op het midden-en top-spec auto ‘ s. Een nieuw lederen stuurwiel, een vernieuwde handleiding versnellingspook en lederen/Alcantara bekleding zijn allemaal nu aangeboden als optionele extra ‘ s.

De nieuwe C1 maakt zijn debuut op de Brussels Motor Show volgende week dinsdag. VERZENDING prijzen worden bevestigd dichter bij de on-verkoop datum in April.

Zie de eerste officiële foto ‘ s van de C1 de zuster auto, de Peugeot 107, hier.

 

 

 

 

SHARE
Previous articlePeugeot 107 onthuld
Next articleToyota Aygo facelift