BMW M diesels bevestigd

0
46

BMW M5

Nieuwe M sub-merk zal zijn four-wheel drive 376bhp diesel versies van de 5-Serie en X6

BMW is het strekken van de aantrekkingskracht van de prestaties van modellen met een nieuwe M auto-sub-merk, genaamd BMW M Performance Auto ‘ s. Het is apart van zuiver M-modellen, zoals de M5 en M3 en de nieuwe serie van M-badged auto ‘ s zal zijn diesels voor de eerste keer.

Friedrich Nitschke, BMW M chief, wijd is gerapporteerd als het zeggen van de nieuwe range omvat een grote verscheidenheid van model-serie, evenals die zowel op benzine en
diesel-motorige varianten.” Maar de enige auto ‘ s bevestigd, zo ver zijn een paar van de high-performance-diesels.

De eerste is de four-wheel-drive M550d xDrive. Onder de motorkap zal het gebruik van een 376bhp zes-cilinder dieselmotor met een mammoet 740Nm van het koppel, maar het zal nog steeds in staat zijn terug rond 45mpg. De X6 crossover zal ook volgen met een M50d versie met dezelfde motor.

BMW onthult de nieuwe line-up van op de autosalon van Genève in Maart, en we brengen u alle informatie, live vanaf de beursvloer.