Defender toon schokken

0
34

Land Rover Defender

Radicale nieuwe Land Rover is ingesteld op debuut op de autosalon van Frankfurt

De wraps zijn set af te komen op een spannende opvolger van de beroemde Land Rover Defender op volgende maand de Frankfurt Motor Show.

Eerste beelden worden volgende week vrijgegeven, en bronnen hebben ons verteld dat het model is een futuristisch heruitvinding van de huidige auto, in plaats van een gewone facelift.

Een paar weken geleden berichtten we over de enorme verantwoordelijkheid werpt op de marque, gezien het feit dat de Verdediger is op de verkoop sinds 1947. Bedrijf baas Colin Green vertelde Auto Express: “Als we een verkeerde,
we zijn knoeien-up van één van de industrie de grootste iconen.”

Noodlanding op het water de model geheel was een van Land Rover ‘ s-opties, met Groen toe te voegen dat het bedrijf “verlaten van dat gedeelte van de markt”. Het blijkt echter dat de bazen hebben gekozen in plaats van voor de invoering van een nieuwe auto, die naar verwachting zitten op een bijgewerkte versie van de heavy-duty-platform, dat de grondslag vormt voor de Discovery 3.

Het model is voorzien van een verbeterde Terrain Response-Systeem. Deze geavanceerde traction control set-up – past de motor, de ophanging en versnellingsbak instellingen aan te passen aan verschillende oppervlakken – zou de auto ongeëvenaarde off-road capaciteiten.

Onder de motorkap zal een scala aan nieuwe viercilinder benzine-en dieselmotoren, in-house ontwikkeld in Land Rover. Het bedrijf heeft ook grote plannen voor het bijwerken van de Defender interieur, de invoering van de nieuwste satelliet-navigatie-en communicatiesystemen.