High School Studenten Bieden Tot Een Aantal Uitstekende Auto-Ontwerpen

0
34

Drie AMERIKAANSE high school-studenten hebben gekozen als winnaars van de 2017 Rijden voor de Prijsvraag.

De FCA-AMERIKAANSE Product Design Kantoor heeft ervoor gekozen de winnaars van dit jaar, die zal ontvangen van diverse prijzen, waaronder een twee-weekse zomer automotive design cursus bij Lawrence Technologische Universiteit, gaat naar de EyesOn Design Vision Vereerd Zwarte Stropdas, en een Stille Veiling en Automotive Design Tentoonstelling in Grosse Pointe Shores, Michigan, drie dagen/twee nachten verblijf in Michigan, en een Apple MacBook Pro.

De wedstrijd is in haar vijfde jaar en uitdagingen AMERIKAANSE high school studenten in de leeftijd 10-12 ontwerpen van een Dodge voertuig 30 jaar in de toekomst. Voor de wedstrijd van dit jaar, de automaker samen met EyesOn Design en Lawrence Technologische Universiteit.

ZIE OOK: is Er een Gemeenschappelijke band in FCA-en VW-Diesel-Emissie Ellende

Eerste plaats winnaar is Davis Kunselman van Mount de Sales Academy in Macon, Georgia, terwijl de tweede plaats in het ontwerp kwam van Richard Chen van Delmar High School in Delmar, Delaware. De derde plaats gaat naar Paige Webb van Stoney Creek High School in Rochester, Michigan.

“De Drive Design contest helpt verbinden ons design team aan de buitengewone artistieke talent van studenten in het hele land en stelt ons in staat om hen te helpen voor een carrière in de auto-ontwerp”, zegt Mark Trostle, Hoofd van de Prestaties, personen-en bedrijfswagen Ontwerp, FCA – Noord-Amerika. “Alle inzendingen waren creatief en visionair als ze echt nagedacht over wat voertuigen kunnen uitzien in de komende 30 jaar.”