High School Studenter Erbjuder Upp Några Bra Bil Design

0
32

Tre AMERIKANSKA high school-elever har valts ut som vinnare av 2017 Enhet för Design-Tävling.

KONKURRENSVERKET USA Produkt Design Office har valt årets vinnare, som kommer att få olika priser inklusive en två-vecka sommar automotive design kurs vid Lawrence Tekniska Högskola, fortsätter till EyesOn Design Vision Hedrad Svart Slips, och Tyst Auktion och Automotive Design Utställning i Grosse Pointe Stränder, Michigan, tre dagar/två nätter i Michigan, och en Apple MacBook Pro.

Tävlingen är inne på sitt femte år och utmaningar AMERIKANSKA high school-elever i årskurs 10-12 för att utforma en Dodge fordon för 30 år i framtiden. Inför årets tävling, den biltillverkare samarbetar med EyesOn Design och Lawrence Tekniska Universitet.

SE OCKSÅ: Det är en Vanlig Länk i KONKURRENSVERKET och VW Diesel Utsläpp Elände

Första vinnaren är Davis Kunselman av Mount de Sales Academy i Macon, Georgia, medan andra plats design kom från Richard Chen av Delmar High School i Delmar, Delaware. Tredje plats går till Paige Webb från Stoney Creek High School i Rochester, Michigan.

“Enheten för tävling hjälper till att ansluta vår design team till det extraordinära konstnärliga talang av studenter i hela landet och ger oss möjlighet att hjälpa till att guida dem till en potentiell karriär inom automotive design,” säger Mark Trostle, Chef för Prestanda, personbil och Utility Vehicle Design, FCA – Nordamerika. “Alla de argument var kreativ och visionär som de verkligen tänkt på vad som fordon kan se ut under de kommande 30 åren.”