Honda Civic SUV op de weg

0
31

Honda Civic SUV rear three-quarters

Honda is van plan een crossover te nemen op de big-verkoop Nissan Qashqai vanaf 2013

Honda heeft zijn zinnen gezet op het emuleren van de op hol geslagen succes van de Nissan Qashqai en onze exclusieve beelden tonen de auto zal pin is de hoop op. Het bedrijf veel belang aan het stimuleren van de winstgevendheid in Europa, met name in het verenigd koninkrijk, waar de omzet is gehalveerd in de afgelopen drie jaar. En een nieuwe crossover te zitten tussen de Civic en CR-V wordt gezien als de sleutel om de kansen te doen.

De nog naamloze auto zal worden gebaseerd op een aangepast versie van de nieuwe Civic platform, en gaan over de verkoop volgend jaar. Onze illustraties laten zien hoe het is waarschijnlijk te zien. Het combineert Civic styling cues, zoals de vloeiende wheelarches en smalle, koplampen, met een front-end van de vennootschap Skydeck MPV concept car, plus extra stoere details zoals de onderzijde van het voertuig te bewaken. In het gebruik zal maken van de Civic ‘ s opklapbare achterbank.

Ondanks de hoge rijden houding, de crossover zal hebben om goed te rijden, en dat is waar de Civic onderbouwing zal helpen. Met vloeistof gevulde struiken en een stijve subframe achter zal houden de rit soepel en het hanteren van scherp.

Als de Qashqai, de big-verkoop van motoren zou allemaal diesels, en Honda ‘ s nieuwe 1,6-liter i-DTEC-motor is de belangrijkste attractie. Het produceert 118bhp en 300 van het koppel, en moet stralen rond de 110 g/km CO2, met de economie van 70mpg, dankzij start-stop en een efficiënte elektrische stuurbekrachtiging set-up. De meer krachtige 147bhp 2.2-liter i-DTEC-motor zal ook worden aangeboden, samen met een 1.8-liter benzinemotor met 138bhp.

Een belangrijke Honda selling point is de hybride technologie en het bedrijf zal op zoek te voeren van de volgende generatie hybride systemen op de nieuwkomer. Dat zou kunnen betekenen dat een elektrische motor aan de achterzijde, waardoor het bedrijf een four-wheel-drive versie. Plus, een plug-in hybride-systeem is ontwikkeld om sommige van Honda ‘ s van grotere voertuigen, en de Qashqai rivaal zou een van de eerste modellen om het te krijgen. Een prijskaartje van rond de £17,000 is waarschijnlijk wanneer de nieuwkomer komt in de showrooms in 2013.

Lees onze eerste UK-station van de nieuwe Civic

SHARE
Previous articleBMW i8 spy shots
Next articleVolkswagen CC prijzen