Jeep Cherokee 2014 beoordelen

0
32

Jeep Cherokee 2014 Limited

Voor: Onderscheidende looks, goede rit, sterke practicalityAgainst: Luidruchtig, gevoelloos behandeling, sommige slechte kwaliteit kunststof

Ons oordeel als vijf-zits Jeep Cherokee SUV met een negen-speed automatische versnellingsbak hits-Brittannië

Uitspraak

3

Eindelijk, Jeep komt met een crossover die een geloofwaardige mainstream keuze. De nieuwe Cherokee paden de klasse leiders, want van haar
een slechte behandeling, gebrek aan geruststellend stuur gewicht en de relatief hoge geluidsniveaus, maar het blijft een bemoedigende eerste stap in de Jeep zoektocht naar het verhogen van de omzet uit 789,000 een jaar vandaag 1,9 miljoen auto ‘ s in 2018.

Sinds de 2014 Jeep Cherokee maakte zijn debuut op de 2013 New York Motor Show, wij hebben gebruikt om zijn eigenzinnige styling. Maar het is toch om zich te bewijzen.

Onze eerste spin in een right-hand-drive Cherokee (Probleem 1,323) niet onthullen, zonder vervelende verrassingen – Jeep is logisch ingedeeld het interieur en de rij-positie in ruime mate te verstellen.

Echter, de flat stoel is weinig zijdelingse steun en combineert met de zachte rit te zorgen dat je echt houdt in snelle bochten. Nog steeds, de cabine-ontwerp en afwerking zijn meest talentvolle prestatie van de Jeep.

Enkele details over de Cherokee kijken goedkope en spelen schaamteloos op de Jeep erfgoed, zoals de Sinds 1941′ erfgoed stuurwiel logo, plasticky keuzehendel en de deurgrepen, maar in haar eigen stoere manier, het is er aangenaam om te werken.

Jeep Cherokee 2014 Limited interior

Er is ook een behoorlijke ruimte in de Cherokee, maar als u schuif de achterste zitplaatsen zo ver terug als ze gaan, dat krimpt de 571-liter boot naar 412 liter.

Er is ook off-road-gericht V6 Trailhawk model van Jeep Cherokee, maar de meeste BRITSE kopers zullen gaan voor de weg-bevooroordeelde auto ‘ s zoals de Limited. Het is vol met luxe kit zoals een 8,4-inch touchscreen, een elektrische achterklep en lederen zetels.

De 2.0-liter diesel, die de bevoegdheden van de Jeep Cherokee Limited is verkrijgbaar met 138bhp of 168bhp, en beide bieden dezelfde 350Nm koppel uitgang. We reden de meer krachtige model, dat werd gekoppeld aan een negen-speed automatc versnellingsbak en het voelt meer intuïtieve en voorspelbaar dan de negen-speeder Land Rover slots in de Range Rover Evoque heeft – helaas, echter, de Jeep doet zonder shift paddles, dat is een opvallende omissie.

Zelfs in de brandstof-besparing front-wheel-drive mode -, tractie-is sterk, maar we willen graag meer sturing gewicht op snelheid te leven naar de Cherokee ‘ s ‘road-vooringenomen’ belofte.

Nog steeds is de rit levert; de vering is zacht genoeg om de rand te nemen uit de hobbels en voorzichtig kussens golvingen in de weg.

Belangrijke specificaties

  • Prijs: £35,695 (in Beperkte spec)
  • Motor: 2.0 4cyl turbo
  • Vermogen/Koppel: 168bhp/350Nm
  • Transmissie: Negen-traps automaat, vierwielaandrijving
  • 0-62 mph: 10.3 seconden
  • Top snelheid: 119mph
  • Econ/CO2: 48.7 mpg/154g/km
  • Te koop: Maart