Met het winnen van deze record-brekende Vauxhall Astra

0
31

Ontdek hoe deze £22,000 wereld-record breken Vauxhall Astra kan van jou zijn

Auto Express en Vauxhall hebben de handen ineen geslagen voor een exclusieve wedstrijd geeft je de kans om naar huis te rijden in een potentiële stukje autogeschiedenis door het winnen van de werkelijke Astra gebruikt in de record bod.

Als alternatief, als u geen zin heeft om te winnen van de record-poging wagen, compleet met rolkooi, maar geen garantie, Vauxhall ligt op het aanbieden van de gelukkige winnaar van de optie van een gloednieuwe Astra CDTi SRi ter waarde van £22,725, met hun keuze van kleur en is voorzien van de fabrikant levenslange garantie. De levering van dit model zal in Maart.

Klik hier om de concurrentie

Voor de volledige algemene voorwaarden, klikt u op pagina twee.

Pagina ‘ s

  • 1
  • 2