Nieuwe Alfa Romeo Giulia: Prijzen, specs, om de boeken open nu

0
37

Alfa Romeo Giulia - Geneva show front white

£29,180 vanaf prijs voor Alfa ‘ s belangrijke nieuwe saloon, met de eerste leveringen net om de hoek

Het bestellen van boeken voor de Alfa Romeo Giulia – Alfa ‘ s nieuwe BMW 3-Serie concurrent, de eerste auto in het bedrijf de komende product revisie – zijn nu geopend, met prijzen kick-off van € 29,180 in het verenigd koninkrijk. De eerste leveringen zijn gepland om plaats te vinden tegen het einde van November, zodat deze bij het begin van de wachtrij worden om hun auto ‘ s deze Kerst.

De prijs zal u netto een model in de basis trim wordt standaard geleverd met een 2.0-liter turbo benzine. Basis modellen voor 16-inch lichtmetalen wielen, cruise control, climate control, automatische ruitenwissers, parkeersensoren achter, en een 6,5-inch touchscreen infotainmentsysteem.

Terwijl dit basismodel is een paar duizend euro meer dan een vergelijkbare BMW 3-Serie en Jaguar XE, de Giulia slaat terug met een krachtigere motor en een grotere niveaus van de standaard veiligheidsuitrusting, inclusief autonome stad remmen en lane departure warning.

Alfa Romeo Giulia - front white

Niveaus lopen, van daar door Super, Tecnica en Speciale voordat u de top-of-the-line Quadrifoglio model. Kopers die het rooien van de extra £1.700 voor Super Spec zal worden behandeld om grotere lichtmetalen wielen, een met 8,8-inch touchscreen en een deel-lederen zetels, terwijl £115 op de top van dat levert een achter achteruitrijcamera, privacy glass en extra chroom aan de buitenkant als onderdeel van Tecnica trim.

Nog hoger is de Speciale versie, die begint vanaf € 34,150 en upgrades van de koplampen met bi-xenon-eenheden, terwijl het toevoegen van een sportieve bodykit, 18-inch lichtmetalen velgen en stoelverwarming.

Natuurlijk, de gekke 503bhp Quadrifoglio model nog steeds zit aan de bovenkant van de range, kost £59,000.

• Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio review

De motor keuzes inclusief de eerder genoemde 2.0-liter 197bhp benzine, alleen beschikbaar op de invoer en Super spec auto ‘ s. De enige andere benzine keuze is de 3,0-liter V6 in de Quadrifoglio model, terwijl diesel keuzes zijn zowel 2.2-liter en bieden 148bhp en 178bhp respectievelijk. Alle motoren zijn voorzien van een automatische versnellingsbak.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio prijzen en specs

Alfa Romeo koos voor het Goodwood Festival of Speed te kondigen dat de prijs voor de warme Giulia Quadrifoglio. De auto is geprijsd vanaf € 59,000.

De prijs ligt mooi tussen de belangrijkste concurrenten, met de BMW M3, het inperken van het op ongeveer € 56.000 mensen, terwijl de Mercedes C 63 AMG begint bij £60,000. De Giulia ‘s 503bhp vermogen outstrips beide van die auto’ s wel, en overeenkomt met de S-versie van de C 63 – die begint vanaf € 66,000.

Alfa Romeo Giulia at Frankfurt Motor Show 2015

De italiaanse firma beweert dat de Quadrifoglio model kan de schoot van de Nürburgring de angstaanjagende Nordschleife-circuit in slechts 7:39 – een nieuw record voor een sedan als het waar is. Het wordt aangedreven door een 503bhp turbo-2.9-liter V6 en kan slaan 0-62 mph in slechts 3,9 seconden, mede dankzij 600Nm koppel. Het zal 190mph, en dankzij de carbon fibre active aero-splitter, zal het genereren van een indrukwekkende 100kg van de neerwaartse kracht bij hoge snelheden. Plus, Alfa zegt het is efficiënter dan de concurrentie, met een uitstoot van 198g/km in de handleiding model.

• Beste executive auto ‘ s op de markt

Alfa Romeo beweert dat alle modellen zijn voorzien van een 50/50 verdeling van het gewicht en een geavanceerde wielophanging, die gaan hand-in-hand met een rear-wheel-drive-lay-out voor een betere handling. Koolstof is gebruikt in de auto, de bouw en, met aluminium-en kunststof gebruikt om het gewicht van de auto naar beneden te 1,374 kg in de 2.2-liter diesel en 1,524 kg in de hete Quadrifoglio.

Een 8.8-inch scherm binnen wordt beheerd met een wijzerplaat, en kan verbinding maken met Apple en Android mobiele apparaten voor bellen en muziek streamen. Er is ook een TomTom sat-nav systeem en de dash beschikt ook over Alfa ‘ s DNA-driving mode-schakelaar.

Achter het stuur is er een 3,5-inch of 7 inch scherm, afhankelijk van de trim-niveau, en de Giulia beschikt over een Harman Kardon 14-speaker stereo-installatie. Autonoom noodstopsysteem met pedestrian detection zal beschikbaar zijn op de auto, plus een collision warning, lane departure warning, blind spot monitoring en adaptive cruise control.

Optionele apparatuur voorzien van lederen bekleding, bi-xenon koplampen, een verwarmd stuurwiel, gear-shift paddles voor auto modellen, een limited-slip differentieel, keyless-go, parkeergelegenheid senioren en aangedreven verwarmde voorstoelen.

Giulia stelt een ronde record met een verschil

Terwijl de Giulia Quadrifoglio kan de snelste sedan rond de Nürburgring, het is niet alleen eye-opening lap record Alfa vorderingen van de nieuwe super saloon.

Gelijktijdig met de lancering van de Giulia in het verenigd koninkrijk, Alfa heeft een nieuwe benchmark met behulp van de BMW M4 rivaal – de snelste ‘geblinddoekt’ ronde van Silverstone.

Met de ramen volledig verduisterd, een tweede Giulia Quadrifoglio wordt gebruikt als een ondersteuning van de auto naar de handleiding Alfa fabriek bestuurder en voormalig Le Mans 24-uurs deelnemer Ed Morris rond het spoor. De 1:44.3 record nog niet ingesteld op de volledige Grand Prix-circuit – in plaats daarvan is de kleinere, 1.64 meter Nationale lay-out.

Alfa zegt dat de ronde vitrines een aantal van de driver assistance tech beschikbaar op de Giulia. Collision warning en een automatische noodstop kan alleen een vangnet, maar lane departure warning zeker van pas komt wanneer je probeert iets als dit.

Zou u kopen een 503bhp Alfa Romeo Giulia? Laat het ons weten in de comments hieronder…