Peugeot 107 onthuld

0
33

Peugeot 107

Bijgewerkt Peugeot 107 krijgt nieuwe familie gezicht, sub-100g/km uitstoot en begint vanaf € 7,995

Na zes jaar en met 650.000 verkochte eenheden, de Peugeot 107 is vernieuwd. Een nieuwe vormgeving in lijn te brengen met de rest van de serie, brandstof economie is verbeterd en meer apparatuur is toegevoegd, maar de vanaf prijs voor het bereik gereduceerd.

Aan de voorzijde, een diepere voorbumper voorzien van LED running lights en de lichten van de mist voor het eerst. De grille is verdeeld in een bovenste en onderste deel, terwijl de motorkap is gemaakt en voorzien van een nieuwe leeuw badge.

Een revisie van de 68bhp 1.0-liter driecilinder motor is gedaald CO2-uitstoot met 4g/km naar een tax-free 99g/km voor de eerste keer, terwijl het brandstofverbruik is tot 65,7 mpg. De 0-62 mph tijd van 14,2 seconden en een top snelheid van 100 mph is ongewijzigd.

De reeks is opnieuw jigged, met drie uitrustingsniveaus nu aangeboden – Access, Active en Allure. Airconditioning is standaard op Active modellen, terwijl Allure spec auto ‘ s krijgen lichtmetalen wielen, een Bluetooth-verbinding en USB-aansluiting is standaard.

Ondanks de bult in apparatuur niveaus, zijn de prijzen daadwerkelijk gedaald, met een entry-level auto nu kost £7,995 – dat is 700 pond minder dan de goedkoopste versie van het uitgaande model.

Zie de eerste officiële foto ‘ s van de 107 de zuster auto, de Citroën C1, hier.

 

 

 

 

 

SHARE
Previous articleVolkswagen CC prijzen
Next articleBijgewerkt Citroen C1