Peugeot 107 visade

0
32

Peugeot 107

Uppdaterad Peugeot 107 får ny familj ansikte, sub-100g/km utsläpp och startar från £7,995

Efter sex år och 650,000 sålda enheter, Peugeot 107 har uppdaterats. Ny styling för att bringa den i linje med resten av sortimentet, bränsle ekonomi har förbättrats och mer utrustning har lagts till, men det börjar pris för utbudet har minskat.

På framsidan, en djupare stötfångaren har LED-varselljus och dimstrålkastare för första gången. Modellen är uppdelad i övre och nedre delar, samtidigt som motorhuven är skulpterade och har en ny lion badge.

En översyn av 68bhp 1,0-liters trecylindrig motor har minskat CO2-utsläppen med 4g/km till en skattefri 99g/km för första gången, medan bränsle ekonomi är upp till 65,7 mpg. Den 0-62 mph tid på 14,2 sekunder och toppfart på 100 miles / tim är oförändrad.

Området har varit re-jigged, med tre rensa nivåer erbjuds nu – Fi, Active och Allure. Luftkonditionering är standard på Aktiva modeller, medan Locka spec bilar få lättmetallfälgar, Bluetooth och USB-uttag som standard.

Trots bump i utrustning nivåer, priserna har faktiskt fallit, med ett entry-level bil nu kostar £7,995 – £700 mindre än den billigaste versionen av den utgående modellen.

Se de första officiella bilderna på 107 syster bil, Citroen C1, här.

 

 

 

 

 

SHARE
Previous articleVolkswagen CC priser
Next articleUppdaterad Citroen C1