Toyota Aygo ansiktslyftning

0
33

Toyota Aygo

Toyota Aygo blir renare motor och ny front som en del av mitt liv ansiktslyftning

Toyota Aygo har varit i september, slutföra trio av uppdaterade plattformen-dela-modeller, inklusive Citroën C1 och Peugeot 107.

Som Citroën och Peugeot, Aygo får tillval varselljus och har fått en helt ny front för att hjälpa den att passa in med Toyotas senaste designspråk. Den vinklade galler och skarpare strålkastare ge Aygo ett utseende som liknar de nyligen släppt Yaris.

I kabinen, Toyota har gett instrumentbrädan i en ny mörk grå yta och har en läder-trimmade ratten.

Viktigast av allt för en bil i detta segment, har Toyota minska utsläppen i 1,0-liters trecylindrig motor från 105g/km till 99g/km. Som kvalificerar det för fri vägskatt och undantag från London trängselskatt. Bränsle ekonomin förbättrar också från 61.3 mpg till 65,7 mpg.

Makten förblir oförändrad på 67bhp, vilket de 0-62 mph sprint fortfarande tar 14,2 sekunder.

Extra ljuddämpning och subtila justeringar till upphävandet bör bidra till att säkerställa Aygo är tystare och bekvämare på att flytta också.

Den uppdateras Aygo kommer att presenteras i Bryssel Motor Show senare denna månad, med en försäljning på grund av att börja i STORBRITANNIEN i Mars. Priserna har ännu inte avslöjats, men förväntar sig att se en liten ökning i den aktuella £8,590 utgångspriset.