Toyota concepten onthuld

0
30

Supercharged iQ

Toyota toont supercharged iQ, Yaris Turbo en een upgrade van de GT 86 aan de Tokyo Auto Salon

Toyota is gebleken dat een aantal nieuwe concepten op de Tokyo Auto Salon, met inbegrip van een supercharged iQ en een Yaris Turbo.

GRMN – Gazoo Racing tuned by MN – is achter de iQ, die heeft gezien de macht van de 1.33-liter motor verhoogd tot 128bhp. Het wordt ook betere remmen, sport-onderstel en dubbele uitlaten. De supercharged-iQ zal worden geproduceerd in een beperkte oplage van 100 exemplaren, die later dit jaar.

De Yaris Turbo is ook samengesteld door GRMN, en krijgt een turbo 1,5-liter motor met 178bhp evenals getweaked schorsing en 18-inch legeringen.

Toyota ‘ s rear-wheel-drive GT 86 is ook een verschijning met upgrades die door de TRD – Toyota Racing Development. De getunede auto krijgt herwerkte ophanging met nieuwe voor en achter anti-roll bars, een carbon steunpoot, diffuser achter en een nieuw uitlaatsysteem.