Volkswagen CC priser

0
34

Volkswagen CC 2

Nya Volkswagen CC finns att beställa nu från £24,200

Den facelifted Volkswagen CC – tidigare kallad Passat CC – finns att beställa nu, med priser som börjar från £24,200.

Som pris får du 158bhp 1.8-liters TSI-turbo bensin-motor i grundläggande CC trim, men – som i Passat line-up – en 207bhp 2,0-liters TSI bensin och en 2,0-liters TDI-dieselmotor med antingen 138bhp eller 168bhp finns också.

Entry-nivå CC trim innehåller sat-nav, DAB-radio, Bluetooth, klimatkontroll och 17-tums legeringar, medan de dyrare GT modellerna lägga uppvärmda framsäten, läderklädsel, farthållare, parkering sensorer och 18-tums legeringar.

Valfria prylar automatisk justering för strålkastare balkar och ett system som känner igen vägskyltar och visar dem på instrumentpanelen. Särskilda platser finns tillgängliga med en massage funktion, också.

Jämfört med den gamla Passat CC, den uppdaterade modellen blir omgjorda strålkastare komplett med LED-varselljus, medan det finns också en mer exklusiva kromade grillen och en smartare lägre stötfångaren.

 

SHARE
Previous articleHonda Civic SUV på väg
Next articlePeugeot 107 visade