Audi getroffen door de verkoop pauze op A4 en A5 modellen

0
35

Audi S5 Coupe - front action

Wijzigingen aan het brandstofverbruik cijfers leiden tot vertraging, terwijl auto ‘ s zijn gemaakt conform

Audi is gedwongen te stoppen met de verkoop van benzine-aangedreven A4, S4, A5 en S5-modellen voor maximaal twee maanden, volgens de Australische media.

Wijzigingen aan de turbo 3.0-liter V6 gevonden in de S4 en S5 en 2,0-liter TFSI in de A4 en A5 veranderde de motoren het brandstofverbruik van de cijfers, kloppen ze uit de EU-conformiteit. Audi is gestopt met de verkoop in Europa, terwijl de officiële cijfers voor de CO2-uitstoot zijn bijgewerkt.

• Audi beschuldigd van emissies bedrog in de top-line A7 en A8-modellen

Rapporten in Australië hebben gezegd dat Audi is in het proces van het certificeren bijgewerkt emissies cijfers en het duurt 1 tot 2 maanden voordat het bedrijf kan doorgaan met de verkoop van de betrokken modellen. BRITSE klanten kunnen daardoor lang wachten op de levering van nieuwe auto ‘ s.

Een Audi UK woordvoerder bevestigd dat de CO2-cijfers voor sommige modellen werden bijgewerkt, die zou komen met vertragingen. Ze zei: “De aanpassingen en de nodige certificaten kan tot gevolg hebben dat sommige modellen of model-motor combinaties niet besteld kan worden, tijdelijk niet of slechts met beperkingen.”

• VW-uitstoot schandaal: Dieselgate correctie wordt veroorzaakt door VERZENDING van storingen

Software wijzigingen doel het verbeteren van het vermogen van de 328bhp V6-motor gevonden in de S4 en S5 hebben geleid tot een stijging van het brandstofverbruik.

Inmiddels is een milde hybride systeem toegevoegd aan de 2,0-liter TFSI-verkrijgbaar in A4 en A5 steeg het officiële brandstofverbruik, maar zal volgens Audi het verbeteren van de efficiency in de echte wereld leven.

Bent u gedwongen om te wachten voor een nieuwe Audi? Laat het ons weten in de comments sectie.