Autoverhuur-industrie gezichten onderzoek over frauduleuze reparatiekosten

0
31

Car hire 2

Autoverhuur klanten worden gezegd dat het te veel betaalde van £30million autoverhuur bedrijven rekenen te veel voor reparaties

De autoverhuur-industrie wordt geconfronteerd met een crisis na beschuldigingen dat klanten kunnen zijn overladen met maar liefst £30 miljoen voor reparaties aan het huren van auto ‘ s.

De Serious Fraud Office wordt gezegd dat het plannen van een strafrechtelijk onderzoek na meldingen dat meer dan 500.000 Europcar-klanten betaalde reparatie rekeningen die werden fradulently opgeblazen door 300 procent.

• Vakantie-autoverhuur: hoe je een goedkope deal

Volgens een onderzoek van de Telegraaf, Europcar klanten kunnen zijn teveel betalen voor reparatie van een decennium. Europcar zei: “de implicaties van het onderzoek zullen worden ergens in de regio van £30million.”

Europcar is VERZENDING hoofdkantoor werden overvallen door de Trading Standards laatste maand als onderdeel van een onderzoek naar twee rapporten die klanten bedrogen uit van het huurtraject. De Nationale Lichaam te Herstellen Association gezegd, het probleem is wijdverspreid onder de industrie. Hij waarschuwde voor “een toenemende trend naar grote ondernemingen onder druk van kleine bedrijven om te werken met ondoorzichtige praktijken en slechte commerciële voorwaarden.”

Het nieuws komt na eerdere rapporten gevonden wat je huurauto stuurprogramma ‘ s zijn vereist voor de registratie verzekering vrijstellingen met excessen van meer dan 2.000 pond, wat betekent dat de chauffeurs nog steeds zou moeten vork uit duizenden voor reparaties, ondanks het feit dat onder de verzekering.

• Het rijden in het buitenland: we nemen onze linker rijexamen

Een Europcar manager eerder vertelde aan de Telegraaf dat het bedrijf adviseert haar medewerkers om nieuwe schade wanneer u de auto inlevert en last van een opgeblazen reparatie prijs.

Hij zei: “Het geeft team worden gemeten door de hoeveelheid schade die ze vinden. De beste teams vinden van nieuwe schade op een op de vijf geretourneerd voertuigen. Agenten verdienen £4 per voertuig voor het spotten van schade en kan oplopen tot £1.000, – per maand in het hoogseizoen. Dat is op de top van hun salaris. Toch zijn er een aantal krassen ik kan het nauwelijks zien.”

Hebt u in rekening is gebracht voor reparatie na het inleveren van uw huurauto? Laat het ons weten in de reacties hieronder…