Beste gebruikte luxe auto ‘ s

0
27

Used Car Awards 2016 - Mercedes S-Class front tracking

Luxe auto ‘ s kan het verleidelijk zijn op de gebruikte auto markt na afschrijving heeft de angel uit de sticker prijs. We noemen het beste koopt…

Beste gebruikt luxe-auto ‘ s: Mercedes S-Klasse W221

Prijs vanaf: £6,000
Onze keuze: Mercedes S-Klasse 2010 (10) S350 CDI, zijn 64.000 km, £16,000

De Mercedes S-Klasse is meer dan alleen een luxe kajuit; het kan aanspraak maken op de titel van beste auto in de wereld. Voor meer dan een halve eeuw op deze indrukwekkende limo heeft de standaard gezet voor comfort, verfijning, technologie en veiligheid.

Als een resultaat, een tweede hand, de S-Klasse is waarschijnlijk voelt meer modern dan merk nieuwe rivalen – en de vorige W221 generatie is geen uitzondering. Het was vol met cutting-edge kit in 2006 is de lancering van infra-rood nachtzicht camera ‘s van Mercedes’ pre-collision safety kit.

• De beste luxe auto ‘ s te kopen nu

Maar terwijl sommige van deze functies zijn nog steeds het gevoel futuristische vandaag, u kunt pick-up een begin van de S-Class voor de prijs van een nieuwe entry-level Dacia Sandero. Ja, de Mercedes zal gedaan hebben ongeveer 200.000 km, maar het is ontworpen om lang mee en zal het gevoel dat het dat ook zal doen kilometers weer.

Breng een paar duizend meer en u kunt de sleutels tot een gefacelifte S350 CDI met minder dan 100.000 km onder de riem. Aangedreven door een romige gladde en vette V6 diesel, de S-Klasse levert een fijne mix van prestaties en economie, terwijl de standaard luchtvering smothers hobbels en kuilen moeiteloos.

Used Car Awards 2016 - Mercedes S-Class rear tracking

Ondanks zijn grootte en verfijning, de grote Mercedes is heel wendbaar. Goed gewogen stuurinrichting, een sterke grip en fatsoenlijke body control laat het tot de hoek met de soort van vertrouwen voorbehouden voor auto ‘ s de helft van de grootte. En als u liever gedreven worden, dan rijden de S-Klasse is net als volbracht. Standaard auto ‘ s krijgen veel beenruimte; LWB modellen leveren de ultieme loungen ruimte.

De cabine is ook vol met top-notch materialen en prachtig opgebouwd. Het is geladen met kit, te, waaronder lederen bekleding, climate control en Mercedes’ intuïtieve COMAND-infotainment-systeem. Gewoon ervoor zorgen dat al het speelgoed goed werken, en dat de dienst boek is volledig afgestempeld; hoewel de Mercedes nog niet verschenen in de Bestuurder de Macht, deze zijn essentieel controleert op eventuele kopen.

Het vinden van een goed voorbeeld, en de S-Klasse kunnen maken je look en feel van een miljoen dollar voor een fractie van de prijs.

Mercedes S-Klasse: de belangrijkste details

  • • Met de auto: Ondanks zijn grootte, de S-Klasse serveert fatsoenlijke lichaam, terwijl er meer dan genoeg van de grip.
  • • Interieur: Zelfs vorige model heeft nog steeds een gevoel van gelegenheid binnen, met hoogwaardige materialen en een schitterende afwerking.

Mercedes S-Klasse: de gevorderdenweergave

Lawrence Whittaker Warrantywise CEO: “Deze Mercedes luidden het begin in van een nieuw tijdperk van kwaliteit en betrouwbaarheid voor het merk. Vanwege de kostbare aard van de S-Klasse van reparaties, Warrantywise verkoopt veel van garanties voor deze high-end Mercedes en het belangrijkste gebied van de uitbetalingen is voor lucht-vering problemen, dus check elke potentiële gebruikt kopen grondig. Een totaal van 51 procent van de S-Klassen op de omslag nodig een herstel voor iets of van een andere, dus een tweedehands auto garantie zinvol is.”

Geprezen: Bentley Flying Spur Mk1

Used Car Awards 2016 - Bentley Continental Flying Spur

Het mengen van een handgemaakte interieur met donderende kracht en imposante uiterlijk, de Flying Spur wordt elke tocht een evenement. Maar met de prijzen van 30.000 pond, het is beter betaalbaar dan je zou denken.

Beste gebruikte auto ‘ s te kopen – 2016 Gebruikte Auto Awards winnaars

• Beste gebruikt city car • Gebruikt u het beste compact executive auto
• Beste gebruikt supermini • Beste gebruikt executive auto
• Beste gebruikt premium kleine auto • Beste gebruikt coupe
• Gebruikt u het beste compacte hatchback familie • Beste gebruikt MPV
• Beste gebruikt estate auto • Beste gebruikt cabriolet
• De beste gebruikte auto voor het gezin • Gebruikt u het beste de prestaties van de auto
• Gebruikt u het beste kleine SUV • Meest gebruikte luxe auto
• Gebruikt u het beste compacte SUV • Gebruikt u het beste een groene auto
• Beste gebruikt grote SUV • Gebruikt de Auto van het Jaar 2016

in samenwerking met