Brabus B63S-700 visade

0
27

Brabus B63S-700

Brabus har fått sina händer på den redan extrema sex-hjul Mercedes G63 AMG 6×6 och lagt ännu mer kraft

Den Brabus B63S-700 har bara varit presenterades på Frankfurt Motor Show, som ståtar med en 5,5-liters V8 Biturbo nu utveckla 690bhp och 980Nm vridmoment. Det är en 154bhp makt för att uppgradera den Mercedes G63 AMG som det är, med makt fortfarande som skickas till alla sex hjul.

Prestanda uppgradering har gjorts möjligt av turboaggregat ha ersatts för två speciella Brabus turboaggregat med en större kompressorn, vilket ger en högre laddtryck. En justerad ECU, nya rostfria avgassystem och kyla uppgraderingar också bidra till att öka makten.

Motorn är kopplad till en AMG speedshift plus 7G-Tronic automatisk växellåda, vilket betyder att 62mph är spruckna i 7.4 sekunder. Imponerande saker med tanke på den Brabus B63S-700 väger bara blyg av fyra ton på 3775kg. Toppfarten är begränsad till 100 miles / tim, men en tillämpning av 37-tums hjul snarare än drivlina.

Uppgraderingar under huven har också kompletterats med några visuella drama också. Brabus har monterat om införande av främre och bakre stötfångare längs med modifierade sidokjolar och en kolfiber motorhuv scoop. Mörka tonade LED-lampor och varselljus har också integrerats i den främre stötfångaren.

Inuti, den inre är behängda med utökad rött läder med svart och röd Alcantara klädsel. Rostfritt stål scuff plates och dekorativa sömmar i golvet, dörrpaneler och headliner fullständig inre omvandling.

Prissättning för B63S-700 har inte aviserats av Brabus, men med den standard modell beräknas kosta över £350 000 man, Brabus kommer utan tvekan att ladda en betydande premie för “det mäktigaste G-modell någonsin.”

SHARE
Previous articleZeta Antarktis
Next articlePorsche utveckla 4cyl motor