Camaro vs. Mustang juni Update: Camaro Kruimels, Mustang Mopes – De Waarheid Over Auto ‘ s

0
35

2016 Chevrolet Camaro

Na TTAC zich verdiept in de details van de zesde generatie Chevrolet Camaro ‘ s een geleidelijke daling in de laatste maand, General Motors meldde de ergste sales maand voor de Camaro sinds November 2014.

Juni 2016 de omzet van de Chevrolet Camaro is gedaald tot een 19-maand laag. Met alleen 4,969 verkoop van een groot aantal door de normen van de meest sportieve auto ‘s, maar een 40 procent daling in vergelijking met de Camaro’ s van vijf jaar juni gemiddelde — AMERIKAANSE Camaro volume daalde tot minder dan 5.000 eenheden voor de tweede keer in de laatste 18 maanden.

Onlangs lanceerde de afgelopen winter, de laatste Camaro ‘ s omzet is gedaald en onder de totalen bereikt door de zes-jaar-oude vijfde generatie Camaro in de laatste — en in het slechtste jaar op de markt. In de eerste helft van 2015, GM gemeld 42,593 omzet in de VS van de Camaro, een 9-procent jaar-op-jaar daling. Nog een jaar later, de nieuwe Camaro is een daling van 14 procent tot 36,834 units, een daling van 5,759 verkoop.

GM zegt dat de retail de vraag van de consument voor de Camaro is niet het vallen, maar het is groeiende. GM ‘ s verlangen om te hakken Camaro fleet sales in de helft, we meldden in juni, was getrouwd met een 13-procent stijging van de vraag in de eerste vijf maanden van 2016.

2015 Ford Mustang GT dirt road

Ford, aan de andere kant, die ziet minder kwaad in het verstrekken van de dagelijkse verhuur van vloten met de iconische pony auto ‘ s, verkocht bijna twee keer zo veel Mustangs in juni als Chevrolet verkocht Camaros.

Maar ook de veel meer voorkomende Mustang was in vergelijking met dezelfde periode een jaar geleden. Juni 2016 Mustang volume daalde met 17 procent tot 9,776 verkoop. De Year-to-date, in vergelijking met het eerste volledige jaar in de zesde generatie vorm, AMERIKAANSE Mustang volume omlaag door 5,325 verkoop.

De Mustang was niet de enige Detroit coupe beter te presteren dan de Camaro in juni. Als de Camaro en Mustang, Dodge verkocht minder Uitdagers in juni 2016 dan in juni 2015. Challenger verkoop geschoven door een vijfde tot 5,479 eenheden.

GM, natuurlijk, heeft in zijn pijlkoker een ander verrassend hoog volume sportwagen. Chevrolet Corvette verkoop vallen in 2016, niet een onverwachte wending van de gebeurtenissen gegeven de enorme cijfers behaald door de twee-zits bank vorig jaar. Maar GM toch toegevoegd 2,483 Corvette verkoop aan de Camaro ‘ s tellen in juni; 14,668 in de eerste helft.

Geen high-end sportwagen verkoopt ergens in de buurt zo vaak als de Corvette in de Verenigde Staten. Een bundel van de Europese sportauto ‘ s – 4C, TT, Z4, F-Type, SLK, Boxster, Cayman – gecombineerd voor minder dan 10.000 omzet in de VS tijdens de eerste zes maanden van 2016. Porsche verkocht 5,026 911. Dodge verkocht 298 Adders.

[Afbeeldingen: GM, Ford]

Timothy Kaïn is de oprichter van GoodCarBadCar.netdie obsesses over de vrije en regelmatige publicatie van de AMERIKAANSE en Canadese auto verkoop cijfers. Volg op Twitter @goodcarbadcar en op Facebook.