Columbus Wint Federale ‘Smart City’ – Subsidie, wat Betekent dat er Meer EVs in een Staat Zonder Veel Groene Stroom – De Waarheid Over Auto ‘ s

0
26

2013 Ford C-MAX Energi Plug-In Hybrid, Exterior, Charging Plug, Picture Courtesy of Alex L. Dykes

Columbus, Ohio werd gekozen als de winnaar van het AMERIKAANSE Ministerie van Vervoer van de “Smart City Challenge,” klopt zes andere middelgrote steden voor de $40 miljoen euro federale subsidie.

Met die subsidie en $100 miljoen in pand gegeven van filantropische en zakelijke bronnen van de tap, de stad van plan ziet verbeteringen in de sociale infrastructuur en groen, verbonden transport—, waaronder een grotere elektrische auto gebruiken en het opladen van nieuwe infrastructuur — ondanks het feit dat Ohio power grid is niet heel erg groen.

Het doel van de DOT ‘ s Smart City Challenge is om het duurzame vervoer netwerk van de toekomst. Columbus sloeg uit Portland, Pittsburg, Kansas City, Austin, San Francisco en Denver te winnen van de federale geld. Het grootste deel van het resterende geld ($90 miljoen) zal komen van lokale bedrijven, met $10 miljoen afkomstig van Microsoft mede-oprichter Paul Allen ‘ s Vulcan Inc.

Wat betekent het voor de Ohio kapitaal? Voornamelijk, een verbeterde doorvoer opties en WiFi-infrastructuur in de stad de meest verarmde buurt, een betere toegang tot de gezondheidszorg, een app voor mobiliteit opties, elektrische shuttle bussen doorvoer stations job-zware retail locaties, en een grote druk te verhogen EV gebruiken.

Columbus plannen om te zetten meer van de openbare wagenpark te EVs, en de bedrijven hebben toegezegd om te vergroten EV gebruiken in hun eigen vloten, evenals het bouwen van nieuwe oplaadpunten. Op grond van het plan, het bedrijf van Ceo ‘ s zelfs greppel hun gas-aangedreven ritten voor EVs.

Het doel van het verminderen van kindersterfte en het verbeteren van het leven van een laag inkomen bewoners is bewonderenswaardig, maar de stad EV plan heeft een milieu-Achilles hiel. Volgens de AMERIKAANSE Energy Information Administration, Ohio elektriciteit netwerk gelederen 49 van de 50 staten voor hernieuwbare energie (2015 cijfers), met het raster van de grootste energie bron (58 procent van de generatie, vanaf 2015) wordt steenkool.

Afgelopen juni, Ohio public utilities commission vermeld “hernieuwbare energie” als slechts 1,5 procent van de energiemix, met kolen maken van ongeveer 58 procent, van aardgas met 24,8 procent en nucleaire op 15.47 procent.

Staat de wet zegt dat 12,5 procent van Ohio in de elektriciteit afkomstig moet zijn uit hernieuwbare bronnen te halen tegen 2027, die zeker zal zorgen dat de Columbus EV vloot een beetje groener te maken. Nog steeds, tenzij ze compenseren hun toegenomen gebruik van elektriciteit in andere manieren, EV eigenaren in Ohio zijn slechts de handel hun persoonlijke uitlaatemissies voor een verre boost in de schoorsteen emissies.