Hankook Winter iCept RS

0
32

Winter tyres test online review 2013 Hankook

Uitspraak

Speciaal in modderig voorwaarden, maar het brandstofverbruik moet bekeken.

Als de Dunlop was de gelukkigste is het nat, de Hankook liever in de sneeuw, waar ze knipten de 4D en Michelin Alpin. Een prachtige slushplaning resultaat voren. Opmerkelijk is dat het winnen van de Nokian op deze test, die grip op sneeuw, plus de waterspreidende profiel nodig op een natte weg. Consistente top resultaten elders op sneeuw bijgedragen aan het handhaven van de rand. Het was een beetje uit het tempo van de behandeling track, als de front end ontbrak grip, waardoor de auto breed. Dit hield ook terug in de handling op nat wegdek, maar het was verder achter de beste hier. Met de auto ingeleverd, de achterkant is gevoelig voor beweging. De iCept moeite voor natte remmen, te, nemen een gemiddelde van twee meter langer om te stoppen dan het winnen van Dunlop. Het was een vergelijkbaar verhaal in de droge – het nodig is meer dan drie meter meer dan het beste. Het kwam tot leven op het droge behandeling track, met een goed gevoel en een scherpte meeste rivalen ontbrak als het duurde een gezamenlijke overwinning hier. Gewoon een schande voor de Hankook was onze thirstiest winterbanden – zij het niet ver achter bij de rest.

Test Resultaten
Sneeuw remmen 96.00% =4e
Sneeuw tractie 96.80% 5e
Sneeuw cirkel 98.80% 4e
Slushplaning 100.00% 1e
Sneeuw behandeling 99.50% =4e
Rechte aquaplaning 100.00% 1e
Gebogen aquaplaning 100% 1e
Remweg op nat wegdek 96.70% 7e
Handling op nat wegdek 96.80% 7e
Droog remmen 93% 6
Cabine geluid 98.50% =7e
Droog behandeling 100% =1e
Rolweerstand 87.00% 8
Prijs £90 2e
Algemeen 98.70%
SHARE
Previous articleMichelin Alpin A4
Next articleDunlop SP Winter Sport 4D