Jeep Wrangler Rubicon Recon special edition kommer i STORBRITANNIEN

0
23

Jeep Wrangler Rubicon Recon special edition

Nya tungan-twister limited edition-version av Jeep är tuff off-roader får unika tweaks och en £40k plus prislapp

Jeep har avslöjat en limited edition suv för den BRITTISKA marknaden, i form av Wrangler Rubicon Recon – en rad toppade 40 000 pund plus version av sin utilitaristiska Wrangler 4×4.

Rubicon Recon visade vägen redan i Mars på Genève Motor Show, men Jeep STORBRITANNIEN har bara bekräftat sin ankomst i Storbritannien. Det är inte bara en kosmetiska makeover antingen – Jeep säger att Wrangler Rubicon Recon har ytterligare off-road förmåga tack vare en rad nya komponenter.

• Bästa Stadsjeepar på försäljning 2017

Jeep har försett Wrangler Rubicon Recon med en starkare framaxel, medan skillnaderna är skyddade av mer betydande gjuten metall omfattar.

På toppen av de hårdare underbyggnad den Wrangler Rubicon Recon blir 18-tums aluminiumfälgar målade med en låg glans, medan dual-top tak är klar i svart på både hardtop och soft-top modeller. På framsidan är en muskulös ser dubbla ventilerade motorhuven med svarta och röda “Rubicon’ dekaler, och det finns också en svart tanklocket och reservdäck täcka. Bilens varumärke “Trail Betygsatt’ märken är målade i en kontrasterande röd.

I kabinen rött och svart tema fortsätter – svart läder uppvärmda säten få röda kontrastsömmar, medan “Rubicon” logotyper är också broderat in i dem. Röd accent nettning på dörrar och röda säkerhetsbälten göra Wrangler Rubicon Recon stå ut ännu mer.

Under huven sitter en 3,6-liters V6 utveckla 280bhp, driver alla fyra hjul via en fem-växlad automatisk växellåda. Både två-dörr och längre hjulbas fyra-dörrars versioner av den nya special edition Wrangler är tillgängliga, vilket kostar från £40,050.

Är Wrangler en av dina bästa off-road val? Låt oss veta i kommentarerna.