Lamborghini Gallardo vervanging gepest

0
20

Lamborghini Cabrera front

Nieuwe website voor Lamborghini Cabrera ingesteld, terwijl nieuwste spy foto ‘ s tonen supercar vorm

De eerste teaser van de nieuwe Lamborghini Gallardo vervanging heeft gepubliceerd.

Lamborghini heeft het opzetten van een website voor de nieuwe V10-powered-model, die zullen eventueel opgeroepen de Cabrera, op hexagonproject.com waar de bezoekers kan een druk op de knop start om te horen van de nieuwe auto brullen in het leven.

Het nieuwe model zal naar verwachting het vervangen van de Gallardo in het midden van 2014.

• Lamborghini Gallardo review

De lancering van deze nieuwe website valt samen met een nieuwe set van spy shots onthullen van een paar details over de styling van de auto. De Lamborghini foto ‘ s tonen het nieuwe model is duidelijk geïnspireerd door de Aventador, met meer hoekige lijnen, een lattenbodem achter de voorruit, en een set van smalle achterlichten.

Te oordelen naar wat we kunnen zien op de hexagonproject.com het interieur krijgt een Aventador-stijl make-over – de-taster start is identiek aan die op Lamborghini ‘ s vlaggenschip model.

De nieuwkomer wordt verwacht dat het aandeel van een platform met de volgende generatie Audi R8, dus dat betekent een aluminium spaceframe constructie die moet veel lichter zijn dan wat ligt er onder de Gallardo. De motor zal naar verwachting een sterk gewijzigde versie van de Gallardo ‘ s 5.2-liter V10, afgestemd op de plaatsen rond 600bhp.

Met een nieuwe zeven versnellingen en dubbele koppeling versnellingsbak vervangen van de clunky e-gear-systeem, verwachten te zien op een 0-62 mph tijd van iets meer dan drie seconden en een topsnelheid van meer dan 200 mph.

Lamborghini is nog niet geopenbaard meer officiële gegevens, maar verwachten dat de prijzen voor de aftrap op ongeveer € 165,000. Gezien de timing van deze teaser, is het waarschijnlijk dat we zullen zien de wraps trok Lamborghini ‘ s nieuwe supercar op de autosalon van Genève in Maart 2014.