Meer Krachtige, Turbo Mazda6 Waarschijnlijk, Geen Speed3 – De Waarheid Over Auto ‘ S

0
24

Driving Matters Mazda6 Times Square Mesh Board South, Image: Mazda USA

Onze eigen Timothy Kaïn werd geslagen na een week met de middelgrote Mazda6. Het is een zwaar voertuig te haten. Met haar sexy, gebeeldhouwde plaatwerk, het is één van die auto ‘ s draai je terug om naar te kijken nadat u het park.

Maar de Mazda6, zelfs met zijn bereid chassis en sportieve houding, er ontbreekt nog veel ingrediënten, één van hun macht. Noem het de Miata Effect, of gewoon beseffen dat Mazda heeft geen eigen V6 spullen onder de Mazda6 de lange motorkap. Mazda ‘ s middelgrote sedan is niet bijna, dicht bij de meest krachtige optie in het segment.

Dat kan veranderen dankzij de Mazda CX-9 en de 2.5-liter turbo viercilinder motor.

Volgens CarAdvice, de nieuwe 2.5-liter turbo motor, die pompen uit 227 pk en 310 nm koppel, past op modellen onder de CX-9 dankzij slimme verpakking van de turbocharger en het uitlaatspruitstuk.

“Het past in een groot deel van onze wagens, en waar we daadwerkelijk gaat om het te maken is een andere vraag,” David Coleman, Mazda North America voertuig development engineer vertelde de Australische stopcontact.

“Het past in hetzelfde pakket als de diesel past, en hetzelfde pakket dat de natuurlijke aanzuiging van 2,5 liter in past. In principe is dat een grote ruimte die we gebruikten voor de bundel van slangen uitlaatspruitstuk, de turbo is in die ruimte ook. Ze zijn allemaal verpakt in dezelfde ruimte,” zei hij.

En terwijl de turbo-motor past in de Mazda3, niet uw verwachtingen.

“De prestaties van de voertuigen van de Mazda3 en andere modellen, we hebben geen plannen op dit moment,” aldus Mazda global president en CEO Masamichi Kogai in oktober. “We hebben dus echt een beste model,” zei hij in een verwijzing naar een nieuwe rotary sportwagen.