Michelin Alpin A4

0
34

Winter tyres online review 2013 Michelin

Uitspraak

Een goede allround winterband met goede resultaten op alle oppervlakken.

Een herhaling van 2012 is het resultaat voor de bevoegde Alpin A4. Deze keer was het dichter bij de winnaar – bewijzen hoe strak is het aan de bovenkant voor winterbanden. Deze band presteerde beter dan de Dunlop en de Hankook in de droge tests, plus voor de rolweerstand en cabine geluid. Alle drie de banden getrokken onze winnaar op het brandstofverbruik – verder bewijs dat Michelin is de focus verschoven van de rolweerstand, waar het meestal uitblinkt, om de grip op nat wegdek. De Alpin A4 nam een gezamenlijke overwinning voor de droge behandeling en de tweede voor de droge remmen. Het was goed op de behandeling track – het voelde zo levendig als de Hankook, met een positieve draai-en goede grip wanneer de voeding werd toegepast. Natte resultaten waren fragmentarisch: tweede rechte voor aquaplaning maar een zevende plaats in de curve. Het was net uit het tempo voor de behandeling, maar voelde goed gebalanceerd en progressief, en bewezen stabiel op het gaspedaal. Dit vervolg op de sneeuw, waar de voorkant zou veilig push breed als u vervoerd te veel snelheid in de bochten goed genoeg voor de tweede hier.

Test Resultaten
Sneeuw remmen 95.50% 6
Sneeuw tractie 96.20% =6
Sneeuw cirkel 97.80% 7e
Slushplaning 99% =2e
Sneeuw behandeling 99.90% 2e
Rechte aquaplaning 99.10% 2e
Gebogen aquaplaning 94.90% 7e
Remweg op nat wegdek 99.50% 4e
Handling op nat wegdek 98.30% 6
Droog remmen 97% 2e
Cabine geluid 99.10% =3e
Droog behandeling 100% =1e
Rolweerstand 87.10% 7e
Prijs £128 7e
Algemeen 98.70%