New Jersey Weg-Projecten Stilgelegd Staat Spins zijn Wielen op Gas Belasting – De Waarheid Over Auto ‘ s

0
29

pumping gas

De Tuin Staat blijft de goedkoopste plek om te vullen in het Noordoosten, en u bedanken voor de overheid besluiteloosheid.

Wetgevers in New Jersey kan niet beslissen wat te doen over hun staat kurkdroog vervoer fonds, en de bewoners zijn verdeeld over hoe om te betalen voor toekomstige weg-projecten. Dat betekent dat de pomp de prijzen laag worden gehouden voor het moment.

Een plan om de staat van de beroemde lage gas belastingen met 23 cent per liter raakte een bakstenen muur, voordat de Dag van de Onafhankelijkheid weekend, na de Wetgever geen overeenkomst kon worden bereikt. Als een resultaat, Gouverneur Chris Christie ‘ een oproep gedaan om te stoppen met alle niet-essentiële projecten voor wegen en spoorwegen.

De staat is het Transport Trust Fund wordt verwacht dat het geld is op 1 augustus, hoewel de federale financiering zal nog steeds roll in de voor bepaalde diensten.

Bewoners ondervraagd over een plan tot wijziging van de grondwet (alle opbrengsten van toekomstige en huidige gas belastingen gaan in de richting van de weg-projecten) werden zo verdeeld als Brits referendum kiezers. Slechts 51 procent voorstander van een grondwetswijziging, die een vraag op November stemming.

“Met TTF financiering snel te lopen, en de verschillende oplossingen op dreef onlangs door de Gouverneur en de wetgever schijnbaar nergens naar toe gaat, de kiezers blijven warm voor het idee van een wijziging van de grondwet staat is om de TTF’ s tekort,” Krista Jenkins, directeur van polling firma PublicMind, vertelde NJ.com.

Het afsluiten van niet-essentiële projecten betekent kuil in de weg repareren en weg resurfacing niet ga rechtdoor tot de nieuwe state-niveau vervoer fondsen worden gevonden. Volgens de New York Times, het plan om te wandelen op de gas-belasting, die werd ondersteund door Christie, verzanden na de wetgevers konden het niet eens worden of het compenseren van de gas-belasting te verhogen met een vermindering in andere gebieden, zoals de omzetbelasting of goedbelasting.