Nieuwe Honda Accord aankomt maar niet worden verkocht in het verenigd koninkrijk

0
35

Honda Accord mk10 front

Honda ‘ s nieuwe mk10 Overeenstemming familie auto heeft geopenbaard in de VS, maar er zijn geen plannen om het te verkopen hier.

Honda heeft hief het vellen van een nieuwe tiende generatie versie Accord – maar we zullen het niet krijgen van het hier in het verenigd koninkrijk.

Honda axed de Ford Mondeo rivaal van de Britse markt in 2015, onder vermelding van de dalende trends in de markt als de reden voor de intrekking. Europese kopers zijn afkeren van de traditionele sedan modellen, meer dan ooit, terwijl de crossover-SUV-markt is een bloeiende in zijn plaats.

• Beste familie auto ‘ s te kopen nu

Als zodanig is dit nieuwe Akkoord is bestemd voor de Amerikaanse kust, compleet met de mogelijkheid van een hybride aandrijflijn en een nieuwe vier-cilinder turbo benzine motoren.

Honda Accord mk10 front seats

Honda ‘ s nieuwste design taal is uitgelegd in de tekst van het silhouet. Bekeken hoofd op, een nieuw gezicht met een design in harmonie met de nieuwste generatie Civic koppen wat Honda zegt is een sportievere, meer zwierige ontwerp. Het beschikt over een iets langere wielbasis dan de negende generatie auto maar is korter samengevat, zittend lager en breder te geven een meer doelgerichte houding.

In de cabine, Honda belooft een meer premium interieur ontwerp, voelen en finish, terwijl het nieuwe tech verschijnt. Een 8-inch touchscreen infotainmentsysteem is verbonden door een nieuwe 7-inch TFT-scherm voor de chauffeur en de Apple CarPlay plus Android Automatisch verschijnen. Een suite van de bestuurder helpt waaronder adaptive cruise control, autonoom noodstopsysteem en traffic sign recognition is ook beschikbaar.

Naast de herinrichting, Honda zegt dat de nieuwe Accord is 50kg tot 80 kg lichter dan het vorige model, afhankelijk van de trim. Dit is te danken aan nieuwe lichtere lichaam structuur gebruik te maken van extra ultra-hoge-sterkte staal, en een nieuwe lichtere chassis met een all-aluminium front subframe.

Onder de motorkap, ONS krijgen de kopers van een totaal van drie aandrijflijn opties. De entry-level auto wordt aangedreven door een nieuwe 1,5-liter turbocharged viercilinder motor met 189bhp en 260Nm van het koppel, maar een meer krachtige 2.0-liter optie beschikbaar is. Het dient tot 248bhp, en Honda zegt dat het is afgeleid van het 316bhp aandrijflijn gevonden in de laatste Civic Type R. EEN CVT-versnellingsbak en een tien-speed automatische beschikbaar zijn, maar Honda heeft een zes-snelheid handmatige ook.

Honda Accord mk10 rear

Eindelijk, een nieuwe hybride model zal uiteindelijk gaan de productie in de Verenigde Staten, gebruik makend van een 2.0-liter benzinemotor gekoppeld aan Honda ‘ s twee-motor hybride systeem. Het bedrijf belooft dat het zal worden, efficiënter, en niet zal belemmeren op de auto is het interieur van de ruimte en bruikbaarheid.

Zou u graag zien dat de Honda Accord terug te keren naar de BRITSE markt? Je mening in de comments…