Pirelli Sottozero Winter 210 Serie II

0
28

Winter tyres online test 2013 Pirelli

Uitspraak

Goede prestaties, maar een stap achter rivalen in zowat alle gebieden.

De zevende is niet waar je zou verwachten te zien Pirelli, maar het was hetzelfde verhaal vorig jaar met de Snowcontrol W210. De Winter 210 gelukkigst was in de natte, waar het afgewerkte half-pack in de meeste tests, maar was dicht bij de top performers. Het voelde stabiel op de handling op nat wegdek track, waar je kon krijgen op het gaspedaal vroege zonder breed. De achterkant was ook goed geregeld, inspirerende vertrouwen. De Sottozero nam een smalle winnen in het meten van het geluid en is slechts een tiende of twee uit het tempo op de droge behandeling volgen, hoewel het ontbrak de scherpte van sommige en was erg luidruchtig. Het was minder succesvol in de sneeuw. De resultaten waren over het algemeen dicht, maar de Pirelli werd regelmatig op de bodem van de premium pack – en gaf het het beste om de Zeta in rem-en tractie. De lange bocht van de cirkel met zijn zelfs gas geschikt is beter, waar de Pirelli werd zesde. Op de afhandeling van track, het was erg gevoelig op het gaspedaal, eenvoudig draaien van de wielen en maken het moeilijk om de auto gedraaid. Een keer draaide in, de balans was goed, maar dat het ontbreken van een front-end greep uit het krijgen van een fatsoenlijke lap moeilijk.

Test Resultaten
Sneeuw remmen 95.00% 8
Sneeuw tractie 96% 8
Sneeuw cirkel 98.00% 6
Slushplaning 98.00% =4e
Sneeuw behandeling 98.70% 6
Rechte aquaplaning 96.10% 4e
Gebogen aquaplaning 96.10% =4e
Remweg op nat wegdek 98.20% 6
Handling op nat wegdek 99% 4e
Droog remmen 90.80% 8
Cabine geluid 100.00% 1e
Droog behandeling 100% =4e
Rolweerstand 88.50% =5e
Prijs £126 6
Algemeen 97.90%
SHARE
Previous articleDunlop SP Winter Sport 4D
Next articleZeta Antarctica