Porsche Macan spionerade

0
32

Porsche Macan front

Nya Porsche Macan spion bilder ger oss det bästa ser ändå på Porsches sub-Cayenne modell

Dessa är de bästa bilderna hittills på nya Porsche Macan – en helt ny SUV från den tyska biltillverkaren, som kommer att sitta under Cayenne.

Som du kan se från detta knappt förklädd prototyp, det finns inte mycket skillnad i utseende på de två Stadsjeepar, men Macan är i allmänhet kurvigare med en mer brant rakade bakruta. Det kommer också att få en större grill och längre överhäng.

Under huden ligger ett kraftigt modifierade plattform från Audi Q5, med styrningen och fjädringen inställd att vara betydligt mer sportig. Motorer kommer att föras över från Q5 line-up, vilket innebär en 2,0-liters turbo bensin, en 2,0-liters TDI diesel och en 3,0-liters TDI diesel kommer att innehålla.

En Macan Turbo förväntas också utrustade med nya 3,0-liters twin-turbo V6-motor, som producerar cirka 350bhp. Köpare kommer att få valet av en manuell växellåda eller Porsches egna PDK twin-växellådan.

Porsche kommer att bygga den nya Macan tillsammans med Cayenne vid sin fabrik i Leipzig, Tyskland, även om det finns också möjlighet att en del av produktionen kommer också att äga rum i USA, där Macan kommer att bli en storsäljare.

Räkna med att se den nya modellen på Paris Motor Show i September, med STORBRITANNIEN försäljning sparkar igång i början av 2013, pris från cirka 40 000 pund.