Toyota RAV4 fläckig

0
33

Större Toyota RAV4 har varit spionerade tester inför lansering 2013

Denna starkt förklädd 4×4 är nästa Toyota RAV4.

Dessa bilder visar att nästa version av Toyotas enormt populära 4×4 kommer att vara större, rymligare och mer i samklang med inriktning gillar Nissan Qashqai och Honda CRV.

Det är som att vara byggd på en modifierad version av den befintliga modellen är chassit, som har funnits på marknaden sedan 2006. Finns i både två – och fyra-wheel drive, RAV4 är drivlinan kommer att uppdateras med mer effektiva bensin-och dieseldrivna kraftverk ökar i nuvarande modell är bäst siffror 47.1 mpg och 156g/km.

Den RAV4 är redan utrustade med en pekskärm och Toyota är “Touch Audio System” som innehåller Bluetooth, backkamera, USB-och iPod-Anslutning, så räkna med mer stilren och enklare att använda versioner som sett i nyare Toyota exempel och Yaris.

Nya RAV4 är på grund av att börja säljas under 2013 med priser från £25,000.