Zeta Antarctica

0
35

Winter tyres online test 2013 Zeta

Uitspraak

Nog te veel een compromis is voor de nederlandse winters, maar de Chinese merken verbeteren.

Er is geen twijfel budget banden uit het Verre Oosten zijn het verbeteren en dichter bij de prestaties van premium merken. In onze sneeuw-tests, de Chinese Zeta was binnen vijf procent van het beste. Bij ongeveer de helft van de prijs van rivalen hier, het ziet er verleidelijk, want het was een lange weg in de voorkant van de zomerbanden. Als we de verwachte sneeuw bedekte wegen in de winter is het een optie zou zijn, maar de nat-road prestaties zou een grote compromis in het verenigd koninkrijk. Op de natte behandeling track, die we niet nodig hebben van een stopwatch om ons te vertellen de Antarctica ontbrak grip. Met de power on, gemakkelijk geduwd breed, en uit de gashendel de achterkant was erop gebrand om de dia. Het ontbrak de beet van rivalen hier en hoewel de grip verlies was progressieve, het was substantieel. Meer verontrustend is de Zeta ‘ s stoppen vermogen. Is het nodig op een gemiddelde van meer dan acht meter meer dan de winnaar van stop – dicht bij de twee auto lengtes. Het ging beter in het droge, maar het ontbrak de scherpte van rivalen en vereist meer stuurslot op de behandeling volgen. Als in de natte test, u moest wachten voordat hij weer op het gas. De rolweerstand sterk was, dat wel.

Test Resultaten
Sneeuw remmen 95.20% 7e
Sneeuw tractie 96% =6
Sneeuw cirkel 95.60% 8
Slushplaning 95.10% 7e
Sneeuw behandeling 95.80% 8
Rechte aquaplaning 92.00% 8
Gebogen aquaplaning 91.00% 8
Remweg op nat wegdek 85.80% 8
Handling op nat wegdek 90% 8
Droog remmen 92.60% 7e
Cabine geluid 99.10% =3e
Droog behandeling 98% 8
Rolweerstand 99.80% 2e
Prijs £55 1e
Algemeen 95.10%