2017 Ducati Monster 1200-TALET Video Recension

0
50

Video av: Sean Matic, Duke och Ducati

Ducati‘s Monster är O. G. naken sportbikes, första spricker på moto scenen tillbaka i 1993 med en luftkyld 904cc V-Twin motor. Den vätskekylda 1200 Monster debuterade i 2014, och den har redan fått flera värdig uppdateringar för att göra det mer lockande för ryttare söker svelter italiensk stil blandat med extra kraft och state-of-the-art-teknik.

2017 Monster 12 visas lite snyggare än tidigare, med en smalare tailsection och en smalare bränsle tank som har varit designade att se ut som den ursprungliga Monster. Ett nytt ansikte presenteras av en ny pannlampa. Hästkrafter har blivit uppgraderad till 150 vevaxel ponnyer, och Bosch Kurvtagning ABS har lagts till Ducati Säkerhet Pack. En ny vipparm ger en något kortare hjulbas för snabbare styrning och färg TFT instrumentering nu finns en bränslemätare och redskap-position indikator. Monster 1200 säljs för $14,695, medan den upp-spec 1200-TALET börjar på $16,995.

2017 Ducati Monster 1200-TALET Första Rida Recension

Fullständig information om Monster 1200 kan hittas på länken ovan, inklusive hur Ducati fast det trånga fot-utrymme som var en äkta störning på den tidigare upplagan. Och nu kan vi ge dig sevärdheter och ljud av den senaste Monster som stryk i bergen runt Monaco i den video som du kan se nedan.

Get Flash Player för att se denna spelare.