2017 Kia Forte Tjänar Top Safety Märken Från IIHS

0
29

2017 Kia Forte har fått en Top Safety Pick+ award från Insurance Institute for Highway Safety (IIHS).

Den kompakta sedan har strukturella förbättringar för 2017 års modell, öka dess prestanda i liten överlappning framför crash test. Tillsammans med ett valfritt, superior-rated framför crash system för förebyggande och tillgänglig bra-betyg-strålkastare, 2017 Kia Forte blir den högsta utmärkelse från IIHS. Institutet konstaterar också att Forte fordon som byggts efter Mars har förstärkt struktur på gångjärn pelare och dörrtröskel, som hjälpte till att bilen tjäna bra betyg i den lilla överlappa varandra framför crash test.

I test av Kia Forte, förarens utrymme var underhålls väl, med maximal inträngning av tre inches på fotstödet. Dummy rörelse var väl kontrollerad, och åtgärder från det dummy visade en låg risk för personskador i en krasch av denna svårighetsgrad.

SE ÄVEN: 2017 Kia Forte Sedan Recension

Tidigare Kia Forte modeller förtjänat en marginell betyg på liten överlappning framför crash test, med system för att nå åtta inches på det nedre gångjärnet pelaren. Dessutom, i tidigare modeller, dummy huvud kontaktade instrument panel, och airbag-sidogardin misslyckats med att ge tillräckligt framåt täckning.

Forte är valfritt främre krasch prevention system tjänar en överlägsen betyg, undvika kollisioner i IIHS spår tester vid 12 och 25 km / h. Byggd efter juli 2016 utrustade med Premium Plus paket på EX trimrördel tjäna bra betyg för strålkastare. Fordon utan Premium Plus paket, liksom de med paketet, men som är byggda före augusti 2016, har dålig betygsatt strålkastare.

Diskutera den här historien på vår Kia Forte Forum