2017 Rally in de Dennen-Rapport

0
28

Op prille ochtendgloren, de ATV.com F150 met een Wells Lading “Leuke Wagen” trailer op sleeptouw, die was gevuld met kampeeruitrusting, voedsel, en een ruige 2017 Polaris Algemene Deluxe 1000, voor een Rally in de Dennen 2017 in Mackay, Idaho. Wat is er niet dol op Rally in de Dennen?

Als de F150 en metgezel trailer doorgegeven via Arco, Idaho en maakte zijn weg naar Mackay, een aantal kilometers teken verscheen, “Mackay, 7 km.” De afgelopen paar dagen stress weggewassen als we wisten waar de paden en sporen, de kreken en rivieren zou verjongen onze zielen. We begrijpen “opnieuw geboren worden” wanneer tijdens de Rally in de Dennen.

Rally in the Pines View

Deze high-foilage canyon, Muldoon Canyon, evenals Koperen Bekken, is een van de redenen waarom velen komen in het hele land om samen met anderen een aantal ervaringen van Idaho is het beste.

De backcountry op alle zijden van deze boerderij en cowboy dorp is vol met groen, rivieren en kreken; Aspen, Ceder en Jeneverbes bomen; range vee; elanden; coyotes; alsem en motorhead folk uit alle hoeken van dit grote land die een passie hebben voor vuil-n-wielen. Mackay is meer dan een vertraging van de stad, het is een oude mijnbouw nederzetting waar ijzererts, zilver en goud werden getrokken uit de ruige en rotsachtige terrein door de vorst van mannen, vrouwen en kinderen die droeg een overall en zwaaide een pick-of bewerkt op stoom aangedreven mijnbouw-apparatuur.

Zoals Mackay ‘s rijke cowboy en de geschiedenis van de mijnbouw, de Rally in de Dennen, nestelt zich in deze stad als een nieuwe en moderne geschiedenis; een nieuwe legacy geboren was zes jaar geleden en zijn nu onderdeel van Mackay’ s legendarische geschiedenis.

Historic Sign

Mackay legt hieronder als één van de vele mijnbouw rails en paden neemt de bezoekers mee omhoog en weg van de stad zijn veel historische mijnbouw kampen.

Rally in de Dennen, LLC is eigendom van en wordt geëxploiteerd door BAM Film Producties. Voor de Rally in de Dennen, BAM heeft gemaakt vergunning-overeenkomsten met de US Forest Service, met name de Zalm-Challis National Forest; het Bureau of Land Management (BLM), de Idaho Ministerie van Transport en de Stad Van Mackay.

BAM is ook landelijk bekend als de producenten van de TV-show, PowerSports Avonturen.

Voor extra informatie over de Rally in de Dennen, twee bronnen staan tot uw beschikking, https://www.facebook.com/RallyInThePines/ en http://www.rallyinthepines.com/.

Two Rigs Vista

Eenmaal uit de stoffige paden, de backcountry in Koperen Bekken en Muldoon Canyon is weelderig en groen. Dit is een van een dozijn georganiseerde tochten.

Nu kan je je afvragen, waar in de heck is Mackay, Idaho? Het is in Zuid-centraal Idaho, in het oosten van Sun Valley en aanzienlijk ten westen van Yellowstone National Park. Vele wegen leiden er één is de Highway 20 van Idaho Falls, Arco, dan Highway 93 naar Mackay. Van Twin Falls, Idaho, ook nemen de Highway 93 noord naar Mackay.

Dit jaar, tal van Forest Service leiders van diverse AMERIKAANSE nationale bossen werden tijdens de Rally in de Dennen om te zien hoe goed uitvoeren en gewetensvol de organisatoren en de deelnemers zijn; rapporten worden gegeven aan het Interieur Secretaris van de medewerkers. Deze gebeurtenis helpt beleidsmakers bevorderen van onze off-road oorzaak – om onze rails en trails open voor off-road rijden.

Vrijdag

Nadat we rolde in de Rally Camping, in de buurt van de Mackay rodeo grounds, we wandelden door de leverancier van rij, die vult het hele rodeo arena en de hoofdweg van Kapitaal Avenue naar de arena. We kwamen vele oude vrienden – favoriete verkopers en schudde handen met hen evenals met een aantal nieuwe leveranciers die geloven dat het leven is bedoeld om te worden genoten van achter een UTV stuurwiel of ATV stuur. Met onze handen moe van het grijpen en schudden, we verplaatsten ons gesloten aanhangwagen de in 2017 Polaris Algemene Deluxe, een vuil buggy ‘ we worden gek van.

Rally in the Pines Vendors

Twee off-road kleding reuzen gezicht af tijdens de Rally in de Dennen, MotorFist en Klim; de fijne producten van deze twee producten.

Door vroeg vrijdag middag temperaturen in Mackay steeg naar de bovenste 80, compleet met iets ongewoons – vochtigheid. In de vallei die huizen Mackay en de bergen die het omringen dit op zijn eigen tempo de stad, de luchtvochtigheid gekookt sommige donderende regen wolken.

Zo vertrokken we voor een self-guided tour langs de mijnbouw lus, een netwerk van 50-inch brede paden en veel veel bredere paden voor full-sized UTVs, de regen begon te vallen – zachtjes een minuut of twee, dan voor de volgende 20 minuten, Moeder Natuur heeft ons eraan herinnerd, met haar water, en licht en geluid show, dat zij was de koningin maestro en lead engineer voor alle gebeurtenissen water, licht en geluid.

Met de Polaris Algemeen gekoppeld aan de vier-wheel drive, zijn we bezig in de modderige banden en auto capriolen als we opgezadeld langs op de pittoreske routes. Hoog boven Mackay, donder stuiterde en rolde van elke top te vallen op de vallei.

Rain muddy trail

Als de regen wolken vertrokken, de avond zon begon te branden op de bergen rond Mackay. De uitzichten zijn opmerkelijk.

“Sla rechtsaf en neem het pad.”

“Ik heb het. Wat heeft dat teken zeggen dat op het kruispunt?”

“Een manier.”

“Cool. Dan zitten we goed.”

Zijwaarts regen careened door de vensterloze cabine; tijd om te parkeren onder een grote Jeneverbes.

“U zeker dat dit een goed idee? Ik bedoel, de boom is zo hoog als een berg, je weet wel, zoals een bliksemafleider.”

“Ik denk dat je gelijk hebt. Laten we gaan en nat.”

Polaris Algemene neuriën, classic rock stoten en “Wauw, wat is dit?”

“Een trestle brug over een ravijn.”

“Heb je de trail was verdacht veel te smal? Als 50-inch smalle, zoals deze brug is gebouwd voor 50-inch side-by-side auto ‘s en Atv’ s?”

“Nou, we hebben een manieren om een back-up.”

Met nieuw geïnstalleerde achteruitkijkspiegel buitenspiegel, stellen we in het Algemeen in de “R” en een back-langs het pad ongeveer 100 meter, naar een punt waar we zwaaide de neus om en liep naar beneden naar de belangrijkste route kruising.

“Wat doet dat teken zeggen dat, naast de ‘one way?'”

“Fifty-inch breed pad.”

“Ya think?”

50-inch trail

En hier hebben we een 50-inch trail wij per ongeluk reed op. Betaalt voor het lezen van de borden.

Als we wond onze weg naar beneden de berg op naar Mackay, de donkere regenwolken draaide een stralend wit, de zon liep uit om ons te vergezellen, en Mackay nam op een schitterende gouden glans.

Voor degenen die het waagde om vrijdag de Rally Lunch Rijden, live entertainment werd gegeven om alle hongerige zielen door Scott Balsai. Vorig jaar sloten we aan op deze, en als het was net als vorig jaar, dan ja, u goed gevoed werden en vermaakt. Als voor ons, we waren in de regen, rollen in en uit de vele mijnbouw kampen.

Op deze vrijdagavond, Rally in de Dennen heeft haar jaarlijkse parade, met awards toegekend aan de best geklede side-by-side, ATV en begeleidende crew. De parade lussen rond Mackay ‘ s straatjes en neer door de straat Highway 93. Rally deelnemers, de ondersteuning van de lokale mensen, de stad ‘ s Sherriff en de afgevaardigden en voetbal team meedoen op het plezier. T-Rex, Tow Mater, pioniers, herrezen mijnwerkers, President Trump en vele andere leuke personages en ingericht UTVs en Atv ‘ s op wielen in de stad met bestuurders en passagiers gooien van snoep.

Tow Mater

Een goed vermomde SxS, Tow Mater maakte zijn verschijning voor de Rally in de Dennen vrijdagavond in de city parade.

Na deze optocht deelnemers geparkeerde hun ingerichte eenheden binnen leverancier rij en een ijsje sociale afgekoeld de nacht. Awards werden gegeven.

Leuk.

Voordat we sluiten onze vrijdag testament op laat donderdag middag, hoewel wij er niet waren in de tijd, Robuuste Radio ‘ s aangetoond dat het materiaal en het TKO besproken zijn spansystemen. Een nachtelijke rit en het diner volgde met live-entertainment, zoals de zon begon te stellen. Die donderdag avond ook een ATV en UTV night-light parade opgetreden waar de voertuigen met meer off-road-en LED-lampen dan een UFO omcirkelde Mackay ‘ s belangrijkste slepen en zijstraten. We zijn verdrietig dat we gemist.

Zaterdag

Dag twee, ATV.com gast-test rijder Raymond Roger en ik, gekleed in onze Klim stof pak en R1 helmen, verslaafd onszelf met een verse-lucht inlaat van de pomp en tour Koperen Bekken en de Muldoon Canyon-gebied; John en Sylvia Nixon waren onze gidsen. Geen Atv ‘ s samengevoegd in als alle wielen van de UTV en SxS type.

Met onze gids leidt de weg, de ATV.com wrecking crew bracht de achterkant, waarop vegen. Wij en 12 andere SxS voertuigen met rits langs de Highway 93 naar Challis te trekken uit de snelweg na zeven mijl van de stoep te branden. Als we het geschopt tot stof gingen we een ecosysteem dat was nat, groen en weelderig aan de ogen; koppig sneeuw hingen nog op de bergtoppen, weigeren toe te geven aan de Zon en de warme stralen. Maar de sneeuw was gehoorzaam daarbij zijn greep op de bergtoppen, zoals kreken, beken, rivieren en paden werden overspoeld met Rocky Mountain spring water.

Rally in the Pines Water Crossing

De ATV.Com 2017 Polaris Algemene Deluxe maakt zijn weg over een van de vele hoge stromende kreken in Muldoon Canyon.

Rally in de Dennen maakt het erg moeilijk om terug te keren naar een elektronische wereld van mobiele telefoons, het internet en alle dingen gehaast en gestrest. Toch Rally in de Dennen verfrist de ziel.

Zaterdagavond was de grote avond voor de Rally barbecue en live band show – Scott Balsai en Akoestische Reflecties. Rally deelnemers, als ze wachtte voor het diner om te beginnen, zwierf verkoper rij oppakken van last-minute koopjes op lampen, krukken, kleding, banden, wielen en communicatie-apparatuur om een paar te noemen.

Prestaties winkels zoals Z-Broz Racing, Kurt de Off-Road en het Starten van Lijn Producten, om een paar te noemen, waren bezig met het installeren en schokken, assen, hoogte-specifieke prestatie-koppelingsets en fresh air intake systemen.

Een nieuwe leverancier aan de Rally aangetoond zijn off-road trailers, gebouwd voor het trekken van achter Atv ‘ s en UTVs. De Sandpoint, Idaho bedrijf, Geavanceerde Offroad Trailer (AOT) begrijpt de behoeften van serieuze ATV en SxS-ers hebben voor op de camping, het vervoeren van hout en de dressing en de uitvoering van hun elanden of herten. Check out AOT op www.advancedoffroadtrailer.com.

Advanced Offroad Trailer

Geavanceerde Offroad Trailer is een nieuwe leverancier tijdens de Rally in de Dennen.

Als de zon gaf weg naar de maan, Rally ‘in the Pines’ Spookhuis Ghost Town Nachtelijke Rit begonnen. Dit is één van de hoogtepunten van de Rally in de Dennen, en vanuit onze ervaring, een van de mooiste ervaringen een ATV of UTV ruiter en familie kunnen hebben. Leveranciers jurk als levende-dode mijnwerkers, het bezetten van een aantal mijnbouw kampen en verlaten mijnbouw steden te schrikken, en leveren Halloween-leuk en behandelt. Side-by-Side voertuigen met een tiental multi-gekleurde lichten wind de vele mijnbouw paden, zoals een 10-mijl lange griezelige duizendpoot met verlichting. Steven Spielberg zou jaloers worden; niet door de computer gegenereerde special effects kunnen voldoen aan deze rit is licht van toon.

Rally in de Dennen 2018

Vista

Juli en de hoge berg sneeuw houdt op, maar verliezen de strijd van de zon en de lange warme dagen.

Plannen maken om volgend jaar de Rally in de Dennen. We worden er om onszelf van werk-week van stress en om vrienden te maken. Als organisator Meg Allen vertelde ons, “Tijdens de Rally, we zijn allemaal familie.” Met alle hoofd dompelen en met de hand te zwaaien langs de paden, ze is meer dan recht.