Audi Q7 e-tron – bästa-hybrid-Suv

0
27

Audi Q7 e-tron 2016 - rear cornering

Plug-in-hybrid-tech passar Audi är lättare, smidigare i full storlek sju-sits SUV

Q7 Mk2 var en stegvis förändring från sin föregångare. Visst är det fortfarande en stor 7-sits SUV, men Audi lägga det på en crash diet, vilket ökat effektiviteten och prestanda utan slut. Vad är mer, plug-in etron-modellen gör att de flesta av dessa besparingar vikt genom att leverera låga utsläpp i nivå med en supermini.

Till skillnad från många plug-in hybrid rivaler, Q7 inte har en fyra-cylindrig bensinmotor. I stället blir det en 3,0-liters V6-diesel, och det är parad med en sportig åtta-stegad Tiptronic-växellåda. Elmotorn kombinerar med V6 för att göra en totalt 254bhp, men det är också en köttig 700Nm vridmoment. Som hjälper till att spränga Q7 från 0-62 mph 6.2 sekunder, vilket är ganska snabbt för en så stor SUV.

Medan Q7 är mindre än sin föregångare, det finns fortfarande utrymme inne i sju, och hybrid-tech inte inkräkta på detta passagerare bärförmåga. Som du skulle förvänta sig, inredningen är byggt till en hög standard, eftersom detta är ett flaggskepp och ett skyltfönster för Audis hybrid tech.

Bästa hybrid Suv

  1. 1. Volvo XC90 T8 Twin Motor
  2. 2. Porsche Cayenne S E-Hybrid
  3. 3. BMW X5 xDrive 40e
  4. 4. Audi Q7 e-tron
  5. 5. MINI Countryman S E
  6. 6. Mitsubishi Outlander PHEV
  7. 7. Lexus RX 450h
  8. 8. Kia Niro
  9. 9. Mercedes-Benz GLE 500e
  10. 10. Lexus NX 300h