Audi Q7 e-tron – de beste hybride Suv ‘ s

0
29

Audi Q7 e-tron 2016 - rear cornering

Plug-in hybride tech past bij Audi ‘ s lichter, flexibeler full-size zeven-zits SUV

De Q7 Mk2 was een stap in de verandering van zijn voorganger. Zeker, het is nog steeds een grote 7-zits SUV, maar Audi zet het op een crash dieet, dat versterkt de efficiëntie en prestaties geen einde. Wat meer is, de plug-in etron model maakt de meeste van deze gewichtsbesparing door het leveren van lage emissies op een lijn met een supermini.

In tegenstelling tot vele plug-in hybride rivalen, de Q7 niet hebben van een vier-cilinder benzine motor. In plaats daarvan wordt met een 3.0-liter V6-diesel, en het is gekoppeld aan een sportieve acht-traps Tiptronic versnellingsbak. De elektromotor combineert met de V6 een totaal van 254bhp, maar er is ook een vlezige 700Nm koppel. Dat helpt schiet de Q7 van 0-62 mph in 6,2 seconden, dat is best snel voor zo ‘ n grote SUV.

Terwijl de Q7 is kleiner dan zijn voorganger, is er nog ruimte binnen zeven, en de hybride-tech geen inbreuk maakt op deze passagier draagkracht. Zoals je zou verwachten, het interieur is gebouwd naar een hoge standaard, dit is een topmodel en een showcase voor Audi ‘ s hybride-tech.

Beste hybride Suv ‘ s

  1. 1. Volvo XC90 T8 Twin Motor
  2. 2. Porsche Cayenne S E-Hybrid
  3. 3. BMW X5 xDrive 40e
  4. 4. Audi Q7 e-tron
  5. 5. MINI Countryman S E
  6. 6. Mitsubishi Outlander PHEV
  7. 7. Lexus RX 450 h
  8. 8. Kia Niro
  9. 9. Mercedes-Benz 500e GLE
  10. 10. Lexus NX 300h