Audis Första helt Elektriska Crossover Spionerade Tester på Allmän väg

0
25

Audis nya E-Tron Quattro elektriska crossover har blivit fotograferad testa för första gången.

Audi ursprungligen förhandsgranskas E-Tron Quattro med ett koncept som i 201, och det verkar produktionen versionen kommer inte att avvika mycket långt från den övergripande formen av begreppet. Men som väntat, sin design har tonats ner lite. Den tyska biltillverkaren arbetar hårt för att få E-Tron Quattro till marknaden före Jaguar jag-Takt, som det segment som för alla elektriska Stadsjeepar börjar ta form tack vare Tesla Model X.

SE ÄVEN: Audi E-Tron Sportback produktionsstart under 2019

Audi E-Tron Quattro kommer enligt uppgift att ha en räckvidd på minst 311 km (500 km) och rider på samma plattform Porsche använder för Uppdraget E. Förväntar sig att det ska vara som drivs av tre elmotorer, med två drivande bakhjulen och en som driver den främre.

E-Tron Quattro som kommer att följas av E-Tron Sportback, som beräknas tas i produktion i och med 2019. E-Tron Quattro som du ser här bör slå marknaden någon gång nästa år.

Diskutera denna berättelse om våra Audi Forum