Bästa bil att köpa webbplatser visade

0
29

Volkswagen Dealership

En ny användbarhet rapporten har visat upp bilen detaljhandeln webbplatser i STORBRITANNIEN

STORBRITANNIENS främsta köpa bil webbplatser har varit närmare i en ny rapport från Auto egna Nätverket, som räknas som en bil detaljhandeln webbplatser i form av kunden användbarhet.

Webbplatsen Rapport 2013 ser ut på webbplatser av franchiseavtal återförsäljare, oberoende används bilhandlare och bil tillverkarens webbplatser, och rangordnar dem utifrån kriterier som godkändes av experter på Google, Auto Trader, autotorq och MotoNovo Finance.

Motorparks toppar listan över anslutna återförsäljare webbplatser, tack vare en stark utveckling på mobila enheter samt dess inriktning på konsumenter och engagerande design. Pentagon kom i nära andra, tack vare bra finansieringsalternativ.

Den högsta poäng tillverkarens hemsida var Volkswagen, vilket visade sig vara lätt att använda och hade extra funktioner över konkurrerande webbplatser. Abarth inte mat alltför väl i det här betänkandet, med en bruten configurator vilket betyder att den kom på sista plats.

Vadställena över Winsford plockade upp priset för bästa used car dealer plats, med en användbar 48-timmars ‘boka en bil” – funktion och online-del-ex värdering service.

För franchiseavtal återförsäljare, kriterier för bedömning ingår förmågan att boka en service eller provkörning, en specialerbjudanden sidan, närvaro i sociala medier, och live-finansiering offert. För begagnad bil återförsäljare platser, möjlighet att ge en del-ex värdering var nyckeln, tillsammans med den hastighet som en förfrågan var besvarade. Slutligen tillverkaren webbplatser som behövs för att har en god konfiguration, möjlighet att surfa funktioner och specifikationer, och en broschyr begäran alternativ.

Alla de webbplatser som testades också för användbarhet på mobiltelefoner och surfplattor. En panelmedlem sade: “Om jag vill besöka Amazon eller eBay som jag räknar med att kunna göra allt som jag kan göra på skrivbordet på mobilen. Varför ska auto detaljhandel tänka sig någon annan?”