Bästa hybrid Suv 2017

0
314

BMW X5 vs Porsche Cayenne vs Volvo XC90 - header

Som hybrid power får fotfäste, val av elektrisk hjälpmotor Suvar och crossovers har vuxit

I förflutna, om du ville ha ett hybrid-SUV kan du köpa en Lexus, och det var ungefär det. Men i och med 2017, antalet hybrid Suv för försäljning i sverige har vuxit, och marknaden är fortfarande blir större. Det stora utbud innebär att det inte är bundna till att vara en hybrid-SUV för dig, från kompakta modeller för att i full storlek 7-sitsiga, du kan få dem alla, och om de är plug-in eller ett stängt hybrid, de levererar all typ av effektivitet som kan vara i paritet med diesel-Suv: ar.

Den första hybrid-SUV till att börja säljas i STORBRITANNIEN var Lexus RX 400h, som kom 2005. Det innehöll en V6-bensinmotor, batteriet och elmotorn, och var väldigt mycket ut som en förstorad, lyx anpassning av Toyota Prius. Lexus RX är fortfarande med oss, och den fjärde generationen fortfarande mycket beroende av hybrid drive.

Den stora majoriteten av hybrid Suv på försäljning har en bensinmotor för att gå med elmotor och ett batteri. Det beror på att medan diesel är populär i Europa, länder som Japan, Kina och USA, där en hybrid modeller som säljs, fortfarande föredrar bensin.

Mitsubishi Outlander PHEV 2014 plug in

Plug-in-hybrider är konstruerade för att leverera effektivitet av en diesel, men med mjukheten av en bensinmotor. De senaste modellerna har ett batteri som är bra för upp till 20 miles av elektriska kör, och så länge du hålla batteriet laddat upp, du ska kunna återvända anständigt bränsle siffror för att matcha eller slå en diesel modell. Misslyckas med att hålla det fulladdat, och du är presenterad med en falsk ekonomi, eftersom ett utarmat hybrid som förlitar sig på sin bensin motorn kommer att vara mer effektiv än en fristående bensin modell. Det är särskilt sant när du faktor i regel högre inköpspriset för en hybrid-modell.

En fördel med hybrid-SUV är att deras storlek: det finns inte mycket en kompromiss i form av passagerares utrymme. Hybridsystem som oftast tar upp utrymme under bagagerumsgolvet, och många beslutsfattare passa en mindre bränsle tank för att göra rum för det resonemanget är att det laddade batteriet och elmotorn kommer att mer än kompensera för den mindre bränsle tank utbud. Som ett resultat, det finns ett par seven-sits hybrid Suv på försäljning som har en tredje raden i bagageutrymmet.

 • Bästa 4×4 och Suv: ar på försäljning

Om du letar efter en hybrid-SUV eller crossover, dina möjligheter är större än någonsin. I den nedre delen av intervallet i termer av storlek, Kia Niro är mer av en halvkombi med SUV styling ledtrådar än en full crossover, men är den minst kostsamma icke-plugin-hybrid på försäljning. Utöver det, Toyota RAV4, Toyota NX 300h och RX 450h alla bensin motorer med batteri-och elmotorer.

Där den verkliga expansionen sker är i plug-in hybrid på marknaden. Mitsubishi Outlander PHEV var de första att anlända under 2012, men sedan har det gått av Volvo XC90 Twin Motor, Audi Q7 etron, Porsche Cayenne hybrid E-BMW X5 40e, Mercedes GLE 500e och de flesta nyligen, MINI Countryman S E.

Men som hybrid Suv är våra favoriter? Kolla in vår top 10.

 1. 1. Volvo XC90 T8 Twin Motor
 2. 2. Porsche Cayenne S E-Hybrid
 3. 3. BMW X5 xDrive 40e
 4. 4. Audi Q7 e-tron
 5. 5. MINI Countryman S E
 6. 6. Mitsubishi Outlander PHEV
 7. 7. Lexus RX 450h
 8. 8. Kia Niro
 9. 9. Mercedes-Benz GLE 500e
 10. 10. Lexus NX 300h

Läs mer om vår bästa bil rekommendationer…

 1. Bästa hatchbacks Bästa crossover-bilar
  Bästa varma hatchbacks Bästa bilar familj
  Bästa kombibilar Bästa MPVs
  Bästa 7-sits bilar Bästa 8-sits bilar
  Bästa Stadsjeepar De flesta ekonomiska bilar
  Bästa elbilar Bästa hybrid bilar
  Bästa diesel bilar Bästa automatiska bilar
  Bästa bilar Bästa bogsera bilar
  Säkraste bilar Bästa Motability bilar
  Bästa bil leasing erbjudanden Mest pålitliga bilar
  Bästa bilen rabatter Bästa bilen erbjudanden
  Ny Bil Utmärkelser Mest sålda bilar
  Bästa begagnade bilar