Beste auto kopen websites onthuld

0
33

Volkswagen Dealership

Een nieuwe usability-rapport is gebleken dat de top-auto-retail websites in het verenigd koninkrijk

De VERZENDING is top auto kopen websites zijn uitgewerkt in een nieuw rapport van de Auto Retail Netwerk, die behoort auto retail websites in termen van klant bruikbaarheid.

De Website Rapport 2013 ziet er op de websites van dealers, onafhankelijke auto dealers en auto fabrikant sites, en rangschikt ze op basis van de criteria goedgekeurd door de experts van Google, Auto Trader, autotorq en MotoNovo Financiën.

Motorparks bovenaan de lijst van vrijgestelde dealer websites, dankzij de krachtige prestaties op mobiele apparaten als de consument zich richten en aantrekkelijk design. Pentagon was dicht in de buurt, dankzij de goede financiële opties.

De hoogste scores website van de fabrikant was Volkswagen, die bleek te zijn makkelijk te gebruiken en had extra functies dan concurrerende sites. Abarth niet al te goed tarief in het rapport, met een gebroken configurator wat betekent dat het kwam op de laatste plaats.

Veren van de Winsford pakte de prijs voor de beste verkoper van tweedehands auto site, met een handig 48 uur ‘een auto reserveren’ functie en online deel-ex waardering service.

Voor dealers, de criteria voor het beoordelen opgenomen de mogelijkheid voor het boeken van een dienst of een proefrit, een pagina met speciale aanbiedingen, aanwezigheid op social media, en een live financiën offerte. Voor gebruikte auto dealer sites, de mogelijkheid om een deel-ex waardering was de sleutel, samen met de snelheid waarmee een onderzoek werd gereageerd. Tot slot de fabrikant websites nodig te beschikken over een goede configuratie, de mogelijkheid om te bladeren functies en specs, en een brochure aanvraag optie.

Alle van de websites werden ook getest op bruikbaarheid op mobiele telefoons en tablets. Een panellid zei: “Als ik wil om te bezoeken Amazon of eBay verwacht ik dat ik alles kan doen wat ik kan doen op het bureaublad op mobiel. Waarom moeten auto retail zelf anders zijn?”